agressor ([info]agressor) rakstīja,
@ 2005-05-17 14:59:00

Previous Entry  Add to memories!  Tell a Friend!  Next Entry
tdf
šodien nav labs noskaņojums, gulēju zem plānas segas, nosalu, sapnī redzēju murgus par klasesbiedru ar kaķa acīm un tamlīdzīgu sviestu. gribējās uzrakstīt, ko domāju par savām frendlistēm, bet tas citam saldajam ēdienam, ja vajadzēs apmierināt savas mazohistiskās tieksmes. izdomāju, ka vajag uzbraukt pasākumam, kurā es veru būt, bet neiešu cilvēku dēļ. kviecu kā karojoša feministe slapjo t-kreklu konkursu vērojot. trests organizē pasākumu, bet tur piedalās neganti labi dj. viņi nolasījuši tik... tik... tik... awesome dj, ka neatceros tādu plejādi kopš barclay art + party spilves lidostas laikiem. laba gaume andim cēsniekam (laikam). nē, bļin, draugiem.lv taču reģistrējušies cik tur % latvijas iedzīvotāju, tāpēc, lai tiem, kam interesē rociņš, hip-hopiņš, skā-hujā būtu, ko klausīties, vajag uzaicināt hobos, movies, gustavo un vēl sazin kas. nu kāpēc, kāpēc, kāpēc? samaksātu 20 ls par biļeti, lai redzētu: octave one, todd bodine, stewart walker, lasse lovelace vienus pašus un nobirdinātu asaru par laikiem, kad uz sienām nerakstīja rave is dead! ejiet dirst, neiešu uz pasākumu, kur 4/5 nesaprot, kāpēc tur atrodas. p.s. the prodigy koncerta datums ir izziņots atkal, mēs tur būsim, bet tāds hype netiks celts, jo sanāks vēl kā pagājušo reizi - šitam pāvestam vēl nav laiks aiziet
[update] mazliet citu nokrāsu pasākuma apmeklēšanas jautājums ieguva tad, kad pazuda niknums uz visu pasauli, un mums ar wendjiku iedeva taustāmums ielūgumus. tdf mēs būsim gadījumā, ja 27. ar draugiem ieklīstam obligātajā leeroy pasākumā un tad izlemjam par labu divdienniekam


(Ierakstīt jaunu komentāru)


[info]capslock
2005-05-17 15:11 (saite)
Ko dirsies? Kazhdomu svojo. Es piemeram neietu tos DJ klausities arii par velti. Cik saprotu tad DJ un live grupas buus atseviskaas zaalees, viens otram netraucees. Ej taksh un klausies. Un kopsh kura laika tev jebjot cilveeki tev apkaart, aka duraki, kas nesaprot uz kurieni un kapec ir atnakushi? Izklausas peec infantilas tiinja iespiiteeshanaas. Man piemeram ipashi nejeblo, ka Leningrad koncertaa bija 90% urlas novaakushies, aizgaaju un endzhojoju. Tev slabo?

(Atbildēt uz šo) (Diskusija)


[info]agressor
2005-05-17 15:15 (saite)
diršos, jo gribās uz jebkuru random cilvēku izgāzt dusmas, lai nav jāgāž uz tiem, kas man svarīgi, tādējādi nomierinos.

(Atbildēt uz šo) (Iepriekšējais) (Diskusija)


[info]capslock
2005-05-17 15:48 (saite)
Ok, fair enough :)

(Atbildēt uz šo) (Iepriekšējais) (Diskusija)


[info]agressor
2005-05-17 17:14 (saite)
labaak pastaasti kaa patiik e3 izstaade :)

(Atbildēt uz šo) (Iepriekšējais) (Diskusija)


[info]capslock
2005-05-17 17:20 (saite)
Nav ne jausmas - tici vai nee, nesekoju liidzi pat ar acu kaktinju. Nav vairs ne profesionalas, ne personigas intereses par E3. Tik vien kaa esmu paarlaidis acis infai par Xbox 360 un PS3 specifikaacijaam.

(Atbildēt uz šo) (Iepriekšējais)


[info]jerrym
2005-05-17 15:14 (saite)
Kad ir prodīdžis?

(Atbildēt uz šo) (Diskusija)


[info]agressor
2005-05-17 15:42 (saite)
jūnijā 25. laikam. jāpaskatās, jo izcēlās jau strīds, kad tad viņš īsti ir.

(Atbildēt uz šo) (Iepriekšējais)


[info]zdv
2005-05-18 11:30 (saite)
Ja par sapņiem, šitas ir kaut kāds "dīvaino sapņu laiks" - pēdējās nedēļas laikā es sapņoju katru nakti - vienā bija Džons Malkovičs, otrā Gibsons un Berlinale, trešajā cīņa ar "Šaitānu" un ar mani bija "spēks" (opīša un kaut kāda Stefana personā (who the f... is Stephan?)), tas droši vien ar jauno Star Wars Epizodi saistīts, šonakt īsti neatceros, bet par kaut kādu kino muzeju, kurā notiek dīvaina lietas. :)

(Atbildēt uz šo)


Neesi iežurnalējies. Iežurnalēties?