Adzule ([info]adzha) rakstīja,
@ 2005-09-13 20:50:00

Previous Entry  Add to memories!  Tell a Friend!  Next Entry
Garastāvoklis:tired
Mūzika:Motorpsycho - Waiting for the one

report
5dien netiishaam, bet patikami, satiktaa Cane izteicaas, ka journaalii rakstu tikai depresiivus poustus.. nu centiishos laboties, jo iet jau normaali..par ko priecaaties ir un par ko suudzeeties arii!

nevaru sadziivot ar to, ka nevaru Latvijaa nopelniit straadaajot to darbu, kas man patiik.. laikam jaastraadaa efektiivaak :)

peedeejaa laikaa paaraak biezhi izklaideejos.. britu skauti.. tad veeel paaris meetingi..
tad Citas debesis .. un atkla britu skauti :) vakar maajas, gultinjaa biju 5:20.. shitaa vairs nevar.. shodien gribas maajas.. bet taapat izieshu vismaz vakarinjaas ar tiem britu dzhentelmenjiem ;), jo neviens vieteejais peedeejaa laikaa mani jau nekur neaicina.. :( (par to pasuudzos)

priecaajos kaaa visadi darbi iet uz priekshu.. :) ari par to ka braukshu uz Pariizi uz 48h :)), pirmoreizi izmantoshu hospitality club.. un tad nedeelja Strastbuuraa..gudras runas:) sen neesmu taadaa pasaacienaa piedaliijusies, par gribas un pat jaasagatavojas!!

Un pirmoreizi savu dzimshanas dienu svineeshu aarpus Latvijas.. jociigi.. bet pukjes ar kurjri vai tieshajaa var taapat suutiit.. labaak jau peec atgrieshanaas LV! taatad orkjestrs un pukjes (tikai ne lillijas, jo no taam reibst galva.. ) 2.10. vakara reiss no Frankfurtes Hann, jaa it kaa 21:35 nolaizhoites..

kas nu veel.. aaa maasa nopika sunjuk.. nu tik jauks, ka smaidiit gribas :) vilcinjsh - vaarda Roze. paspeeja jau man apzhljembaat shlopansi..

tas nu iisumaa.. censhos iejusities LV, kas ir pavisam gruuti, jo esmu kaut kaa pazaudeejusi kontaktu ar cilveekiem.. droshvien jau kaut kas sevii jaamaina.. viela paardomaam jau krietnu laiku, bet nu censhos integreeties muusdienu latvieshos..

aaa un veel shkjiet, ka norveegu posms ir paargaajis :)



(Lasīt komentārus)

Nopūsties:

No:
Lietotājvārds:
Parole:
Ievadi te 'qws' (liidzeklis pret spambotiem):
Temats:
Tematā HTML ir aizliegts
  
Ziņa:
Neesi iežurnalējies. Iežurnalēties?