Adzule ([info]adzha) rakstīja,
@ 2005-03-10 23:44:00

Previous Entry  Add to memories!  Tell a Friend!  Next Entry
sentiments
ak dieninjaas cik sen nekas nav rakstiits..
bet ja taa padomaa tik sen nekas cits kaa nvo nav dariits.. papiiru darbs utt..
shodien daktere teica, ka man ir gariigaa paarslodze,kuras rezultaataa ir ljoti zems asins spiediens.. man jaaiet uz aarstniecisko vingroshanu.. masaazhaam.. mazaak jaapiepuula smadzenes..
jaaa.. kad es peedeejo reizi biju kur padejot? kur pasleepot? nja.. laikam jau iisti pat nav ar ko.. esmu atsveshinaajusies.. citi ir atsveshinaajushies no manis...neuzskatu, ka es vieniigaa nu buutu vainiigaa.. eh. tas viss ir tik sarezhgjiiti un tajaa pat laikaa tik vienkaarshi..
esmu saakusi sarakstiities ar pilniigi sveshu cilveeku, kuram atklaajos.. atklaaju savas sirds dziljaakaas domas.. bet kaapeec tas nevar buut kads no maniem "draugiem"? taapeec, ka man draugu nav.. ir tikai pazinjas.. un arii pazinjas ir aiznjemti ar saviem labajiem pazinjaam/draugiem.. un aciimredzami ar mani nav interesanti..jo es visu laiku runaaju tikai par skautiem.. njaa..
bet gan jau.. kad tad es neesmu izdziivojusi savaa vientuliibaa?.. kur ta nu likshos.. aizbraukshu atkla uz kaadu citu zemi..aizmukshu no realitaates un uz briidi jutiishos par kripatinju prieciigaaka.. varbuuut..


(Lasīt komentārus)

Nopūsties:

No:
Lietotājvārds:
Parole:
Ievadi te 'qws' (liidzeklis pret spambotiem):
Temats:
Tematā HTML ir aizliegts
  
Ziņa:
Neesi iežurnalējies. Iežurnalēties?