Adzule ([info]adzha) rakstīja,
@ 2004-05-27 10:26:00

Previous Entry  Add to memories!  Tell a Friend!  Next Entry
pilna sirds
stulbi, ka jau no pasha riit tev acis ir pilnas ar asaraam un sirsninja taaada smaga..
aizvakar biju pie briiviibas pieminekja.. padedzinaaju sveciiti..
vakar aiznesu maipukhiites tur kur vinjam dikti patika but, tur kur vinjs vienmeer smaiidiija ja ne ar seju, tad ar aciim noteikti..
shoriit braucu garaam tai vietai.. dzilhjsh graavis.... 2 melnas sviitras redzeeju tikai ineta bildees, jo mashiina ar kuru braucu aiznesaas milziigaa aatrumaa garaam tai vietai..
vairaak kaa 130km/h lietus laikaa.. vai tas ir normaali?????bljaut uz gaajeeju, ka vinjs iet paari sev paredzeetaa vietaa???
man likaas, ka driiz pievienoshos engjeliishiem.. patuseeshu ar Jakhiiti, Daaanielu, Muminju.. man bija ljoti bail..un tajaa pat laikaa nebija bail..
kaapeec mees katrs esam uz shiis pasaules?? cik ilgi buushu te veel es? cik tu??
kas man veel jaaizdara? ko neesmu izdariijusi? kaapeec cilveeki ir negatiivi laadeeti??
eh... eju uz lekciju.. bet kaapeec???
gribu samiiljoties.. un paraudaat kaadam uz pleca....


(Ierakstīt jaunu komentāru)


[info]iguana
2004-05-27 13:39 (saite)
buutu es Latvijaa..

(Atbildēt uz šo)


[info]just_me
2004-05-27 14:09 (saite)
tapeec, ka tu nezini, kas notiks. tapeec tu dari. dari to, ko veelies, dari, ka stev patiik. negaidi un nebaidies.neatliec. ja miili, tad miili,nesleep un negaidi. negaidi labaaku laiku, negaidi kameer pazudiis pumpa, negaidi, kameer zinaasi to un to. dari. riikojies.patiesi.
...nav normali braukt uz 130. ok. kas gan ir normaali, bet nu tas nav iisti labi. bet ADZH, apzinies, ka tavai balsij ir noziime. pat tad,ja tev liekas, ka tai nav noziimes vispaarigajaa pasaules juceklii, netaisniibaas un nejeedziibaas.. tad raugi, es teikshu, ka Tu to nevari ieprieksh zinaat un ja Tu tieshaam domaa,ka tas nevar neko mainiit, es tev aicinu paskatiities plashaak, jo tavs vards un balss ir speeciigs "shtruments", kura izmantoshana var izmainiit praatam neaptverami daudz lietas un notikumus.
... viss mulkiiigaak ir salikt kleepii rokas,un zheeli skatiities uz to, kas notiek (kas veel notiek), un domaat, ak ko gan es es neko TAADAAS lietaas nevaru dariit. vari. un tu nekad nevari zinaat, vai tad, ja tu spersi pirmo soli,nostasies pret starumi, vai tad neatradiisies veel kaads drosmigais un nestaasies tev blakus! un peec tam, veel un tad veel...

atceries Livingstona Kaiju?
mees katrs esam taada kaija.

(Atbildēt uz šo)


Neesi iežurnalējies. Iežurnalēties?