- ēstēstēst [entries|archive|friends|userinfo]
adinkra

[ userinfo | sc userinfo ]
[ archive | journal archive ]

ēstēstēst [Nov. 3rd, 2014|09:13 am]
Previous Entry Add to Memories Tell A Friend Next Entry
Negribējās kūmiņu ar palagiem apkarināt, bet par cūku bērēm, galertiem un pastētēm domājot, iedarbinājās tā puslode, kas par kulināriju atbild.
Man garšo rupji malts. Jebkas, ko momentā varu iedomāties, sākot ar biezpienu un sieriņiem, beidzot ar to pašu pastēti. Īpaši ar pastēti, smalka pastēte ir aizdomīga.
Un dārzeņi lielos gabalos, mazos vai rīvēti tikai pārmaiņas pēc. Esmu dzirdējusi versiju, ka salāti, kas griezti smalki, esot garšīgāki, nevaru piekrist.
Gandrīz labi, ka man nav ledusskapis pilns ar cūkas galvu, skrietu gatavot, bet uz tirgu neskriešu vis, šodienas plāni vēl nav noskaidrojušies.
linkpost comment

Comments:
[User Picture]
From:[info]teiksma_ragana
Date:November 3rd, 2014 - 12:51 pm
(Link)
Šitas man atgādināja sarunu par tieši šo tēmu - viena meitene domāja tā, kā tu, un skaļi paziņoja visai telpai: "man patīk, ka paņem mutē, un uzreiz jūt, ka liels!" Iestājās klusums uz pāris sekundēm un tad sekoja eksplozīva smieklu šalts :D
[User Picture]
From:[info]lavendera
Date:November 3rd, 2014 - 01:36 pm
(Link)
par tiem salātiem - smalki griezts rasols ir pilnīgi garām...
[User Picture]
From:[info]neoplasm
Date:November 3rd, 2014 - 01:54 pm
(Link)
man viss patīk smalki griezts un gluda pastēte, lai gan mājās taisīta pastēte jau vienmēr ir drusku graudaina, man liekas. jēziņ, princesi un puskaraļvalsti tagadiņ atdotu par vienu tādu brangu saldskābmaizes riku ar sviestu un mājaspastēti!
From:[info]adinkra
Date:November 3rd, 2014 - 03:55 pm
(Link)
Tu vēl pašceptu maizi iedomājies :)