- Post a comment [entries|archive|friends|userinfo]
adinkra

[ userinfo | sc userinfo ]
[ archive | journal archive ]

ēstēstēst Nov. 3rd, 2014|09:13 am
adinkra
Negribējās kūmiņu ar palagiem apkarināt, bet par cūku bērēm, galertiem un pastētēm domājot, iedarbinājās tā puslode, kas par kulināriju atbild.
Man garšo rupji malts. Jebkas, ko momentā varu iedomāties, sākot ar biezpienu un sieriņiem, beidzot ar to pašu pastēti. Īpaši ar pastēti, smalka pastēte ir aizdomīga.
Un dārzeņi lielos gabalos, mazos vai rīvēti tikai pārmaiņas pēc. Esmu dzirdējusi versiju, ka salāti, kas griezti smalki, esot garšīgāki, nevaru piekrist.
Gandrīz labi, ka man nav ledusskapis pilns ar cūkas galvu, skrietu gatavot, bet uz tirgu neskriešu vis, šodienas plāni vēl nav noskaidrojušies.
link Read Comments

Reply:
From:
Username:
Password:
Ievadi te 'qws' (liidzeklis pret spambotiem):
Subject:
No HTML allowed in subject
  
Message: