ActionMan ([info]actionman) rakstīja,
@ 2007-12-12 12:46:00

Previous Entry  Add to memories!  Tell a Friend!  Next Entry
Garastāvoklis:score!
Mūzika:Andrea Parker - The Unknown

Mārcis spēlē geimu. Nezaudē dzīvību.
Pāris m3 ar būvgružiem dēļ nav racionāli pasūtīt celtniecības atktitumu konteineru. Tā vietā jāuzspēlē minigeims. Arkāde. Sakraujam būvgružus maisos. Kopā ap 20. Aizņemamies mazu busiņu no kāda pazīstamā, kam ir mazs busiņš. Sakraujam maisus transporta līdzeklī un sākam spēlēt. Spēle gauži vienkārša: vizinamies pa pilsētu - raugāmies apkārt. Tiklīdz ieraugam vientuļu atkritumu konteineru, kas izskatās pustukšs, piebraucam klāt, aizskrienam uz aizmuguri, paķeram vienu vai divus maisus un izmetam konteinerā. Kamēr kāda sētniece vai garlaikots lielā tēvijas kara veterāns nav paspējis piefiksēt busiņa numuru un nevicina gaisā aknuplankumiem un vēnām rotāto dūri, laižamies. Spēles mērķis ir pēc iespējas īsākā laikā atbrīvoties no visiem maisiem, netiekot pieķertam. It's fun! Attīsta novērošanas spējas (krūmos maskēta konteinera pamanīšanas spējas, braucot lielā ātrumā) un fizisko kultūru.



(Ierakstīt jaunu komentāru)


(Anonīms)
2007-12-12 17:26 (saite)
Ar 20 maisiem varētu arī līdz Getliņiem aizdoties un izbaudīt action, kad bomzīši sāk sacensību, kurš pirmais savāks visu vērtīgāko. Pēc kolēģu stāstītā sajūtas esot diezgan šizofrēniskas.
napalmEye

(Atbildēt uz šo) (Diskusija)


[info]madevil
2007-12-12 17:35 (saite)
diezvai tur tik ļoti fano par būvgružu maisiem...

(Atbildēt uz šo) (Iepriekšējais) (Diskusija)


[info]actionman
2007-12-12 23:37 (saite)
Salauzts regipsis un grīdas pape. Tapešu skrandas un siltināmā meteriāla atgriezumi. Tiesa, kamēr maisi nav atplēsti vaļā, bomži to nezin, so varētu vērot sīvo actionu + lielo vilšanos vienā braucienā.

(Atbildēt uz šo) (Iepriekšējais)


Neesi iežurnalējies. Iežurnalēties?