ActionMan ([info]actionman) rakstīja,
@ 2007-07-30 10:16:00

Previous Entry  Add to memories!  Tell a Friend!  Next Entry
Garastāvoklis:deaf
Mūzika:Datarock - Computer Camp Love

360 - Day 1
1) Bilde. Un ne jau grafika, bet tieši bilde. Vismaz uz 1080p 40" TV izskatās izplūdusi, jo signāls tomēr analogais, kaut arī 720p un caur component kabeli, tomēr ne tuvu nav HDMI asuma. Vismaz rodas priekštats, ka uz karlika (kura 360 es patreiz lietoju) 32" 720p TV 360 ir baudāmāks.
2) GUI ir gaumes lieta bet nu tāds dikti popsīgs un krāsains un kaut kāds *vžik-vžik-puk-puk-beep*, bet atrast visu var diezgan viegli un sakonfigurēt network setingus bija viegli - vairāk neko nevajag.
3) Live! Arcade ir awesome - kaudzes labu sīkspēļu.
4) Live! Leaderboardi un matchmaking ir overrated
5) Marketplace ir diezgan nepārskatāms un vizuāli švakāks nekā PSN Store, bet toties contenta tur ir daudz vairāk.
6) Troksnis! Lasīt par to, ka 360 ir skaļš un actually dzirdēt viņu ir 2 dažādas lietas. Nakts vidū, kad viss apkārt ir kluss, viņš ir kā Chinook helis istabas kaktā.
7) Ir paaris confusing lietas - piemeeram kaadeelj, lai izietu no geima centrālā poga ir jāpiespiež, bet lai izslēgtu konsoli jāpatur. Varēja vienkārši uztaisīt vienu menu, kurš izlec piespiežot centrālo pogu. Pagāja ilgs laiks kamēr es sapratu kā iziet ārā no spēles, jo visu laiku turēju centrālo pogu un tur bija opcija tikai izslēgt konsoli vai gamepad.
8) PGR3 ir fun. Nepierasti kontroļi un līdz ar to pagrūti braucas, still good fun! Vizuāli viņš ir diezgan meeh, kad iznāca gan likās satriecošs.
9) Blue Dragon demo ir vizuāli tīkams, taču tagad skaidrs ko karlik domāja ar "too kiddy". Pats demo ir diezgan boring, laikam jau kā jebkurš no konteksta izrauts gabals no RPG vidus.
10) Geimpads ir ērts. No idea kādēļ visas spēles tik ļoti cenšas iztikt bez krustiņa un atvēl tam tikai menu navigācijas lomu.

Ar to pagaidām nepietiek, lai es skrietu uz veikalu pakaļ konsolei ar 30% failure rate (neatkarīgi no garantijas garuma, too scared), bet tagad vismaz saprotu par ko mani muļķa draugi haipo - kontents!



(Lasīt komentārus)

Nopūsties:

No:
Lietotājvārds:
Parole:
Ievadi te 'qws' (liidzeklis pret spambotiem):
Temats:
Tematā HTML ir aizliegts
  
Ziņa:
Neesi iežurnalējies. Iežurnalēties?