ActionMan ([info]actionman) rakstīja,
@ 2007-01-08 21:05:00

Previous Entry  Add to memories!  Tell a Friend!  Next Entry
Garastāvoklis:amazed
Mūzika:Miloopa - Told To Stop

Heeey, this is a happy day after all!
Kamēr pārējie seko līdzi CES, es šodien preicājos par Detroitas Motoršova atklāšanu. Bla bla bla. Uzreiz pie galvenā:

Lexus LF-A sasniedzis pre production koncepta stadiju. Un izskatās vienkārši satriecoši. 2005., kad Lexus pirmo reizi paziņoja par plāniem ražot Superkāru un nodemonstrēja pirmo LF-A konceptu, tā reāla parādīšanās uz ceļiem vēl šķita tik tāla kā Harija Potera vecumdienas. Tagad, kad līdz reālai nonākšanai tirgū palicis aptuveni gads, Lexus izlēma atsvaidzināt potenciālo pircēju interesi. Interese atsvaidzināta!

Tehniski nekas daudz vairak nav zināms kā bija >gadu atpakaļ. No F1 2005. gada sezonas mantotie (tiesa masu ražošanai un ikdienas leitošanai pielāgotie) V10 motori, kas griežas līdz 9000 RPM. Komplicēta sekvenciālā kārba padod >500Zs uz pakalējiem riteņiem. Eksotisku sakausējumu karkass, karbona virsbūve, difuzori, pacēlumu un, iespējams, lenķi mainošs antispārns, ventilatori, kas sūc gaisu no mašīnas apakšas, tādējādi vienlaicīgi palielinot piespiedējspēku plus dzesējot motoru un bremzes... sapnis!
Ar melniem miskastes maisiem aplīmēts jau vizinās pa Nurburgring, kas nozīmē, ka pavisam drīz testēšana un regulēšana būs pabeigta.










(Lasīt komentārus)

Nopūsties:

No:
Lietotājvārds:
Parole:
Ievadi te 'qws' (liidzeklis pret spambotiem):
Temats:
Tematā HTML ir aizliegts
  
Ziņa:
Neesi iežurnalējies. Iežurnalēties?