¤ vΔp∅ur †rΔil ¤ - [entries|archive|friends|userinfo]
kiceksusurs no murrdōras

[ userinfo | sc userinfo ]
[ archive | journal archive ]

[Jan. 12th, 2024|08:28 pm]
Previous Entry Add to Memories Tell A Friend Next Entry
Komentāri fb pie Go3 posta par ekstāzi, kur es pat nevaru apstāties šust, cik nepratīgi un nezinoši visi kas pie tā strādājoši ir, un vadžeidzēidžilindžingerim nekad nav bijis seksa, nav brīnums ka 5 izjukušas laulības..te es varētu vārīties bezgalīgi, bet komentāri feisbukā par to, ka tas ir labs un lielisks seriāls/kino...nu bļā. es dzīvoju vienā valstī ar cilvēkiem, kas uzskata, ka tur ir kaut kas labs? pirmkārt jau consent. there is none. otrkārt dialogi, like tādi teksti jebkad iznākuši no kāda mutes, ja ir, tad viņus es gribu deportēt. treškārt kamera, nu bļā, latvijā ir kautkāda programma/kvotas, ka jānodarbina parkinsona slimnieki ar uztveres traucējumiem un pusakli? vobšem tur viss ir tik ļoti slikti, ka sirds mīļā monita ir salīdzinājumā šedevrs. džilidžindžeram un vēl dažiem nevajag ļaut taisīt kino. tas ir spļāviens sejā. un es te pat nepiepišos, ka nav talanta, visai komandai, vienkārši neprasme un tupums. ooooful oooful ooful. bet es noskatīšos, lai nordist pilnvērtīgi. Jā un vēlreiz, consent, vai pat namjoks uz kaut ko par ko. It's just just stupid stupid stupid un es nesaprotu, kā varēja kāds tērēt līdzekļus un laiku tādam sūdam, kas ir ne tikai sūds, bet arī attēlo "ne-psrs-aprūvēto-seksu" ka var rasties nepareiza sapratne par tādām lietām, cilvēkiem kas nezin tēmu. tas materiāls ir neveselīgs un nepaareizs. un atkārtošos. Consent bļa.
Horrible piece of shit. Rakstniece nekad neko nav bijusi ārpus Tumblr un nevar uzrakstīt neko, kas ir daudzmaz ticams, a džeidzejs ne tikai nemāk teātri, bet arī kino. :(

edit: un taimlains, tur nav, šizofrēniķi viņi visi. "Tiksimies pie slūžām"(c) tajā citā seriālā, vēl bija saprotams. Šeit lietas tiek rādītās, itkā būtu samontēts no random nogriezumiem, lai tikai kaut ko uztaisītu un piegādātu. tas nav trash, tas ir, izraidīt no valsts un nokancelēt kind of materiāls. Visus viņus no komandas. Nam ņenužen takoj talant.
LinkLeave a comment

Comments:
[User Picture]
From:[info]zivs
Date:January 12th, 2024 - 09:44 pm
(Link)
Nezinu par ko Tu runā, bet JRT "Aģentūra" bija uz drūmām paģirām noskatāms seriāls. Nepalika gluži ne vieglāk, ne sliktāk, paģiras bija hārdkōr, novērst uzmanību ar ekrānu. Nevarēju iedomāties, kā Hermanis&Co var uzražot ko tik briesmīgu.
[User Picture]
From:[info]black_data
Date:January 12th, 2024 - 10:12 pm
(Link)
Oh, wow, es tiešām nedomāju, ka "Aģentūra" bija laba, bet nedomāju, ka Džiļa kino režijas pēc Račko romāna motīviem līmenī. Es gan "Ekstāzi" neesmu redzējis, bet reakcijas liek domāt, ka dramatiski nekļūdos savos pieņēmumos. Par "Aģentūru" gan jau es sakasīt kādu labu vārdu, lai gan vietējā pīļu dīķa kontekstā.
[User Picture]
From:[info]acidkitteh
Date:January 12th, 2024 - 11:23 pm
(Link)
Es sāku skatīties ar 0 ekspektācijām un gatavs viskautko piedot. bet tas kas tur ir ir, cilvēki tā nerunā, cilvēki tā neuzvedas, neviens no viņiem nav simpātisks vai ticams, tien lēkāts pa laiku, bez nekādas uzvedināšanas, ka šis ir flashbaki vai šis notiek tagad.

Sapinušies paši savās mežģīnēs. īsumā - neko nemākoši cilvēki, kam nekad mūžā nav bijis seksa, taisa kautko pēc romāna, ko sarakstījusi dura, kura apprecējusi prima pretīmnākošo, un vispār neko nav redzējusi no dzīves, režisora, kurš neprot stāstīt caur bildi kurai ir laika parametrs(ne tikai to kas uz skatuves, izmantojot aktierus, kas ir tieši tik seksīgi, cik apmīzta reģipša siena. and yes, es uzskatu ka dzdz ir caurkritis dirsējs lohs kurš nekad neko labu nav uztaisījis).
bet nu cepuri nost, varēt ieiet negativă ekspektācijā. moš tas bij mērķis.
[User Picture]
From:[info]zivs
Date:January 12th, 2024 - 10:08 pm
(Link)
Tevis norūktais gaumīgi, anyway, kaut nezinu par ko ir runa.
[User Picture]
From:[info]acidkitteh
Date:January 12th, 2024 - 10:16 pm
(Link)
ir tāda filma/seriāls ar, ko dz dz dzhinglers uztaisijis, pēc kautkādas mājsaimnieces stacijas tuneļu līmeņa romānu motīviem, tipa erotiska drāma. Saucas Ēkstāze. Ar nesaprotamu formātu, jo ir tip seriāls un filma? es domāju nopiratēt seriālu un tad filmu, un tad skatīties 'sānu pie sāna'. Varbūt tad būs skaidrs, kas ir atmiņas, kas notiek tagad, kas ir izlaists un būtu jāsaprot no kosmosa ka ir noticis air ekrāna. Tur totāls barracks, neveslīgi attēlotas attiecības/sekss, personāži ir neticami, es nez no kuras dirsas izvilktām tām divām personības īpašībām. To iekārojumu badboy drīzāk sievietes apvemtu nekā ar viņu gulētu, jo viņš ir plain un boring un stupid un ļengans neizskatīgs lots.

Es gribētu lai latvijā uzrodas kas labs, šajā tēmā, tā ko seriāli var rādīt.
[User Picture]
From:[info]nistagms
Date:January 13th, 2024 - 12:06 pm
(Link)
"otrkārt dialogi, like tādi teksti jebkad iznākuši no kāda mutes, ja ir, tad viņus es gribu deportēt."

:D

es nesaprotu, tu noskatījies to filmu, vai tikai sāki skatīties?
[User Picture]
From:[info]acidkitteh
Date:January 13th, 2024 - 04:50 pm
(Link)
Es mēģinu seriālu, bet cik saprotu ir arī filma, vai tas ir viens un tas pats salīmēts kopā?
[User Picture]
From:[info]nistagms
Date:January 13th, 2024 - 05:12 pm
(Link)
Ko tu man prasi? Tu jau esi spečuks pa šo tēmiņu! ;)
[User Picture]
From:[info]acidkitteh
Date:January 13th, 2024 - 05:28 pm
(Link)
Tas bij jautājums kosmosam, jo cik zinu kautko rādija arī kinoteātrī.
Nabaga ekrāns.
[User Picture]
From:[info]telefontubbie
Date:January 14th, 2024 - 11:50 pm
(Link)
Esmu lasījusi gan to grāmatu, gan filmu. Vispār vairākas grāmatas. Jā, Račko pārāk daudz raksta par toksiskām un neveselīgām attiecībām. To tā arī vajag uztvert - 2 toksiski cilvēki satiekas seksam. Domāju, kāpēc Račko vispār tā velk tā tēma. Varbūt tas vienkārši ir tāds cilvēka tips, kuri kaislībām piešķir pārāk daudz nozīmes, pat ja tās sort of degradē. Daļa sabiedrības tā arī dzīvo. Svaipo Tinderi vai kaut kā savādāk meklē gadījuma sakarus un rij narenes.
Domāju, ka Džilis cerēja uz kases grāvēju, ņemot vērā to, ka Račko grāmatas ir dižpārdoklis joprojām lietoto grāmatu tirgū. Vizuālais viscaur lēts lielākoties. Televīzijas filma.