abscisu ass ([info]absciss) rakstīja,
@ 2004-03-12 02:36:00

Previous Entry  Add to memories!  Tell a Friend!  Next Entry
Mūzika:manic street preachers - take the skinheads bowling

kaa noschaut savus skolasbiedrus
taatad mums vajadzees 2 berettas ar klusinaataaju un 2 mp5 ar klusinaataaju un peec iespeejas vairaak patronu.panjemam sporta somu,ieliekam to visu tur iekschaa uzvelkam melnu meeteli un dodamies ienjemt bastiiliju.
taakaa skolaa ir noveeroschanas kameras tad ejam caur saanu ieeju-eedniicu.jaapiebilst ka eedniica atveraas tikai 13 taapeec vajadzeetu kusteeties peec iespeejas aatraak.
iegaajuschi skolaa nekaveejoties dodamies uz pirmaa staava tualeteem kur iesleedzamies kabiinee un somaa esoschos ierochus un muniiciju salaadeejam zem meetelja.somu atstaajam tualetee un dodamies uz aizmugureejaam kaapneem. aizmugureejaam taapeec ka pie galvenajaam kaapneem ir divas kameras un lieka publicitaate naaks tikai par sliktu.uzkaapjam pa aizmugureejaam kaapneem nomainam spaarnu(tas parasti ir tukschaaks) un aizejam liidz otram galam
pavisam 10 kabineti ar 16 skoleeniem katraa. pirmajaa kabinetaa labam schaaveejam buus vajadziigas 30 sekundes(nedod dies kaadam netraapiit savaadaak uzreiz aiziet laiks uz aptveres mainiischanu).paareejos kabinetos vareetu buut laika pateerinjsch robezhaas no 1min-2min.jaapiebilst ka dziivu nedriikst atstaat nevienu jo juus esat bez maskas un juus var atpaziit ja kaads idziivos - taapeec visdroschaak buutu teemeet pret galvu vai sirdi.
taatad nepilnu 20minuuschu laikaa viens spaarns ir iztiiriits - upuru klliedzieni visticamaak netiks sadzirdeeti vai notureeti par kaarteejo muljkjoschanos.
taalaakais scenaarijs ir atkariigs no pascha _terorista_ - ja vinjsch ir jau sagaajis sviesta tad visticamaak ka killoschana ar schito nebeigsies bet es ieteiktu tiities pa taadu paschu celju kaa ienaacaat iegriezhoties turpat tualetee kur savu asinjaino meeteli nomainiet pret kautko  tiiraaku.meeteli saloka un liek somaa un somu njem liidzi.
briiviibaa vienmeer neesaat liidzi ieroci ar kuru veikt paschnaaviibu jo nonaakschana policijas rokaas noziimeetu nevis naavessodu bet gan muuzha ieslodziijumu vieninieka kameera un to nu mees negribam taapeec vislabaak njemam un noschaujamies(varbuut skolaa turpat uz vietas).



(Ierakstīt jaunu komentāru)


[info]bunny
2004-03-12 16:13 (saite)
:) bīstams pousts! mazie depresīvie pokemoni vēl izlasīs un sāks rīkoties.

(Atbildēt uz šo) (Diskusija)


[info]absciss
2004-03-12 16:26 (saite)
ejnuej
dabuut beretas un muniicju schaadaa vecumaa ir neiespeejami pietam klusinaataajs un visticamaak ka vinji(jaa arii es) neprot ne pielaadeet un kur nu veel schaut.un speeks F ar kaadu patrona iedarbosies uz ieroci atsviediis mazos pokemonus preteejaa sienaa taapeec es iesaku lietot NAZI protams mazaak bojaa gaajuscho(visticamaak ka neviens) un viegli nokjert sasiet un nodot milichu rokaas

(Atbildēt uz šo) (Iepriekšējais)


[info]cure
2004-03-12 17:44 (saite)
drīkst aizstāt berettas ar parabellum?

(Atbildēt uz šo)


[info]8
2004-04-15 07:21 (saite)
iebilde/piebilde: shis jau gan bija idealizeets apraksts, .. piemeeram ja kaads ir nokaveejis stundu vai aizgaajis uz wc vai vienkaarshi ienaaks klasee peec jumsiim, starpcit ciki ta jus tur buus? ja viens cilveeks tad gandriiz neiespeejami pec tava aprekjina aptuveni 12 minutees janovac 160 cilveeku, un satrpcitu blakus kabinetos var dzirdeet kaut vai tos pashus buukskjus kad cilveeka kjermenis nokriit zemee - to jau gan nevar paredzeet vai neuzgaazhaas kaadam skapim, galdam virsuu un protams arii kliedzieni, ok, pienemsim ka terorists, preciizaak slepkava ienaak iekshaa, izvelkot ieroci cilveekiem ir dazhaada reakcija un ir cilveeki kas metiisies virsuu pat ja arii skaidri zinaams ka aizies bojaa, un ir cilveeki kas meginaas paliist zem galdiem, un tad atkariibaa no galda konstrukcijas un caurredzamiibas tad jaskataas kaa riikoties taalaak, buus kas meegjinaas beegt...visaadi meedz buut, katrai klasei ir logi, vismaz es domaaju ka kaadai no taam 10 klaseem ir logi, nuun atkariibaa no skolas novietojuma attieciibaa pret citaam ekaam apkaartnee ir jarekjinaas ka kaads iedziivotaajs vai garaamgaajeejs var pa logu redzeet notiekosho un zinjot nav vieniigi skaidrs kuraa staavaa ir klases...jo pastaav iespeeja savu dziiviibu glaabt izlecot pa logu, ieprieksh to izdauzot un tad jau apkaartnes uzmaniiba buus pieversta 100%
peace :)

(Atbildēt uz šo) (Diskusija)


[info]absciss
2004-04-15 21:13 (saite)
ehh nu neesi tu bijusi manaa skolaa-vismaz peedeejos paaris gados nee :-)
pietam muusdienu jaunatne nav kaa skudras kas metiisies virsuu glumajam riebiigajam gliemezim bet kaa prusaki kas nereagjee uz braalja prusaka kaajas amputaaciju.tie gudraakie ir tie lielaakie maitas.ak kaa es gribeetu buut maaxliniex... :-D

(Atbildēt uz šo) (Iepriekšējais)


[info]absciss
2004-11-28 14:29 (saite)
paarlasiiju un sapratu ka paarstraadaajot par normaalu darbu vareetu ieguut cyril-style darbu
will keep reportin

(Atbildēt uz šo)


Neesi iežurnalējies. Iežurnalēties?