|
[Jan. 8th, 2025|04:37 pm] |
|
|
|
Comments: |
Par pannām es arī labprāt parunātu. Skatījos, ka tās ar šūnām un pumpiņām tāpar piecep un tad ir bēda izkasīt. Keramikas pārklājums ir labs, vecā turēja 15 gadus, bet nu ir izdilis vidū plankumiņš. Nelīpošās ir murgs, àtri nolietojas, droši vien ēdam teflonu un audzējam vēžus. Es gan nesaprotu, kā panna var neilgt simtiem gadu. Bet, lai tas notiku, jāpērk tīra dzelzs vai tērauda, bet tās atkal smagas, pankūkas cept kā uz džimu iet.
Mamma kkur Holandē parastā lielveikalā nopirka nerūsējošā tērauda ar biezo apakšu, kas tiešām nerauj klāt un nav smaga, diemžēl nezinu kāds ražotājs
jā, mums ir arī čuguna bet to es nelietoju, tieši tā iemesla dēļ, ka smaga. Vīram gan patīk un galvenokārt lieto to.
nu bet pankūkām taču ir atsevišķai pannai būt!
Tas jau pavisam smalki. Kādas tādas bez pārklājumiem ir vieglas un pankūkām? Es pankūkas cepu savā vecajā izdilušajā Green Pan, ļoti labi sanāk. | |