aanticulturee ([info]aanticulturee) rakstīja,
Ir noteikti cilveeki, ar kuriem var saprasties taa labi, no sirds; lai gan visbiezhaak tas ir taa 'tematiski' t.i. saprasties par kaadu teemu. Shii kategorija laikam saucas 'draugi'. Bet es galiigi nevareetu teikt, ka ap mani kaut kaa iipashi pulceetos liidziigie; iisteniibaa ir diezgan gruuti atrast cilveeku, kursh "uzrunaa".
Un ir vesela kaudze cilveeku, kuru atrashanaas ap mani diez vai kaut kaa ir saistiita ar manu pasaules izpratni un visu citu: koleegji, radinieki utt. utt.
Ja peekshnji notiktu leeciens manaa apzinjaa, iespeejams izmainiitos manu draugu loks, jaa. Bet vai tas kaut kaa paliidzeetu maniem ieprieksheejiem draugiem un citiem liidzcilveekiem?
Katram jau _pasham_ ir jaanonaak liidz izpratnei, ka ir iespeejams dziivot citaadi, taa, lai dziive nav tikai raizhu pilnaas ikdienas pacieshana, ilgoshanaas peec kaut kaa skaistaaka un atminjas par to, kas reiz bija. Liidz skaidrai izpratnei, ko es patieshaam gribu no dziives, un speejai izbaudiit un izdziivot, to kas ar mani notiek.


(Lasīt komentārus)

Nopūsties:

No:
( )Anonīms- ehh.. šitajam cibiņam netīk anonīmie, nesanāks.
Lietotājvārds:
Parole:
Temats:
Tematā HTML ir aizliegts
  
Ziņa:
Neesi iežurnalējies. Iežurnalēties?