Meitene_Es ([info]_lb_) rakstīja,
@ 2017-02-01 23:29:00

Previous Entry  Add to memories!  Tell a Friend!  Next Entry
Uhh.... Kas notiek? Vai planētas ir sagriezušās ne tā? Vai tās centās iegriezties pareizajā virzienā un kaut kas ir nogājis mazliet greizi?? Tā mazliet sāk likties..
Tik daudz kas noticis jaunam gadam iesākoties! Pat nezinu ar ko sākt!
Pēkšņi kāds "uzpeldēja"! Kā no gaisa nokrita un mazliet visu iekustināja! Pirmo reizi savā neilgajā mūžā ko tādu piedzīvoju! Kā teicu G jūtos kā meksikāņu ziepju operā! Viss notika tik ātri un sasteigti! Vai es pieķēros pie pirmā salmiņa ko man pasniedza ? Jā! Nemanot viss aizgāja pat mazliet par tālu! Kāpēc? Jo pati to pieļāvu. Sen nesajustais, nepiedzīvotais un tas pēc kā ilgojos.. Reāli padevos mirkļa vājumam! Brrr.. Tagad to nožēloju. Ak, šie vājie cilvēki!
Pats sāpīgākais tas ka nodarīju viņam pāri.. Ak, es maita!!! Un nesaprotu tagad mēģināt ko labot vai atstāt visu kā ir. Es vienkārši vēlos, lai cilvēks pieņem to, ka esmu vainīga! Cik sāpīgi pazaudēt kādu kā labu cilvēku. Jo tagad tikai sapratu to, ka savādāk nespēju viņu uztvert! Labu Cilvēku! Un viss... Es taču nevaru savādāk..


Man ir manas Acis! MANAS Acis! Kā viss ir mainījis pēdējās nedēļas laikā! Nekad nebiju domājusi, ka tas notiks! Izrādās sen abi klusībā par to sapņojām.. Tik sen! Daudzus gadus un tagad pēkšņi viss notika pats no sevis. Nē, manas neapdomības dēļ pret kādu cilvēku. Kas visu apgrieza kājām gaisā! Beidzot atklājām visu! Tas nācās, protams, ar sāpēm un pārdzīvojumiem, bet kā teica - nav ļaunuma bez labuma!

Es nezinu kā viss atrisināsies nākotnē, bet... izbaudīšu katru doto mirkli ko varam kopā pavadīt! Katru! Kaut vai minūti!

Meitene_

P.S. Es ceru, ka Viņš kādreiz spēs man piedot..


(Ierakstīt jaunu komentāru)

Neesi iežurnalējies. Iežurnalēties?