Aptauja

[ Fill out Poll ] [ View Poll Results ] [ Discuss Results ]

Poll #13338 "Es vēlos jaunus draugus" jeb garlaicības aptauja.
Open to: All, results viewable to: All

Kas tu esi?

View Answers

Esmu cilvēks (šajā gadījumā obligāts nosacījums: atraktīva beibe) kas rakstu par visu - sākot ar ikdienas apģērba uzskaitījumu un beidzot ar muļķīgiem viedokļiem par politisko situāciju Latvijā.
7 (18.4%)

Esmu cilvēks, kas galvenokārt raksta par mūziku (pagrīdes un ne-tik-ļoti pagrīdes) un izjūtām, kas saistītas ar to (subjektīvisms). Kā arī par visu pārējo, kas man liekas ļoti stilīgs, bet ne pārstilīgs.
1 (2.6%)

Esmu cilvēks, kas veido sevis kultu. Jebkura veida informāciju protu pasniegt savdabīgā, masām labi sagremojamā garnējumā.
2 (5.3%)

Esmu cilvēks, kura žurnāla ieraksti labi definē kādu modernisma vai postmodernisma pazīmi. Ja ne pašu stilu.
2 (5.3%)

Esmu cilvēks, kuram ir izteikti spēcīgas intereses (entuziasms robežojas ar fanātismu) un kas pārsvarā raksta par šīm interesēm. (Būtisks ir fakts par šādu interešu esamību; pašas intereses man nav svarīgas)
4 (10.5%)

Esmu cilvēks, kas dzīvo gaužām nekvalitatīvu dzīvi (pēc objektīviem kritērijiem), bet ir apveltīts ar talantu šai pelēcībai piešķirt īpašu spozmi - rakstiski iznīcinot sevi, rakstiski iznīcinot lielo pasauli vai arī kā citādi.
4 (10.5%)

Esmu cilvēks, kas savā žurnālā liek daudz stilīgu makro, izgaismotu, graudainu, savād-leņķu, ārpusfokusa, urbānscēnu, amatieru kailfoto bilžu un visādi citādi cenšas būt ļoti moderns sabiedrības loceklis.
0 (0.0%)

Esmu cilvēks, kas neko daudz neraksta (pietiekami ir vismaz 2-3 reizes nedēļā), jo nav laika / nav vēlmes / nav nepieciešamības. Cenšos tikai lasīt un šad tad, ja tiek aizskartas manas dziļākās jūtas, iekomentēt savu patiesību.
16 (42.1%)

Esmu cilvēks, kura žurnāls ir diezgan populārs (ārpus interneta dzīves, nevis paša žurnāla dēļ), tāpēc nefiltrēju to, ko rakstu.
0 (0.0%)

Esmu cilvēks (kaut kāds ierēdnis, 2 bērnu mamma, hujviņzin, parasts cilvēks), kas sasniedzis vai drīz sasniegs 40 gadu vecumu, tāpēc nezinu, kā rakstīt interesanti un iepatikties jaunajiem, "jo mūsu laikā tā nebija".
2 (5.3%)

Neesi iežurnalējies. Iežurnalēties?