pajautaa

« previous entry | next entry »
Jan. 10., 2015 | 03:50 pm
posted by: gary_crant in pajautaa

kādu parastā veikalā nopērkamu zivi pielikt klāt zupai, kurai buljons vārīts no līdakas galvas? nu tā, lai būtu gabaliņi. kaut kādas mencas, heki der? varbūt garneles, mīdijas var?

es ļ. atvainojos, esmu kulinārijas analfabēts

# | jā, ir doma! | Add to Memories


Comments {5}

from: [info]dzeina
date: Jan. 10., 2015 - 04:06 pm
#

Jautājums, ko vēlies panākt.
Menca varētu būt ok.

Garneles un mīdijas varētu aiziet disharmonijā ar līdakas garšu.

Atbildēt | Diskusija


_____

from: [info]gary_crant
date: Jan. 10., 2015 - 04:09 pm
#

gribu, lai garšo pēc puslīdz klasiskas zivju zupas, to papildzivi vajag biezumam

Atbildēt | Iepriekšējais | Diskusija


from: [info]dzeina
date: Jan. 10., 2015 - 04:45 pm
#

nu tad menca derēs

Atbildēt | Iepriekšējais | Diskusija


_____

from: [info]gary_crant
date: Jan. 10., 2015 - 05:00 pm
#

yay, paldies!

Atbildēt | Iepriekšējais


zintish

from: [info]zin
date: Jan. 12., 2015 - 10:44 am
#

tagad gan jau ir par vēlu, bet arī pangasijai nav ne vainas (parasti lētākā no saldētajām baltajām zivīm)

Atbildēt