kressalāti
« previous entry | next entry »
Feb. 26., 2010 | 01:03 pm
posted by: starsailor in pajautaa
Jūs mēdzat diedzēt kressalātus līdz tādam nedaudz vairāk kā asnu līmenim? Kā tos pagatavo? Ar ko kopā ēd?
from: dzeina
date: Feb. 26., 2010 - 01:11 pm
#
Biezpienā.
Pie salātiem.
Piebērt zupai, kad tā gatava.
Pārbērt otrajam ēdienam.
Kefīrā kopā ar lociņiem.
Un vēl 100 veidos :)
Atbildēt | Diskusija
from: starsailor
date: Feb. 26., 2010 - 01:28 pm
#
Atbildēt | Iepriekšējais
from: inese_tk
date: Feb. 26., 2010 - 01:11 pm
#
gatavot nevajag nekā. tikai ēst.
var vnk gremot iekšā, bet ja nepatīk izmērs, tad var pirms tam sakapāt/sīki sagriezt.
nu es kaisu uz sviestmaizes vai kaustētāsiermaizes vai humusmaizes vai jebkādas citas maizes.
vai
lieku salātos
vai
iekaisu zupā
vai
pārkaisu pāri kādam otrajam ēdienam
Atbildēt | Diskusija
from: starsailor
date: Feb. 26., 2010 - 01:28 pm
#
Atbildēt | Iepriekšējais
Offtopic :)
from: maris
date: Feb. 26., 2010 - 01:11 pm
#
Atbildēt | Diskusija
Re: Offtopic :)
from: starsailor
date: Feb. 26., 2010 - 01:27 pm
#
Atbildēt | Iepriekšējais
from: pomegranate
date: Feb. 26., 2010 - 01:12 pm
#
Atbildēt | Diskusija
from: starsailor
date: Feb. 26., 2010 - 01:28 pm
#
Atbildēt | Iepriekšējais
from: inese_tk
date: Feb. 26., 2010 - 01:23 pm
#
Atbildēt | Diskusija
from: starsailor
date: Feb. 26., 2010 - 01:27 pm
#
Atbildēt | Iepriekšējais