pajautaa

ābolu sula

« previous entry | next entry »
Sep. 21., 2009 | 10:35 am
posted by: starsailor in pajautaa

Svaigi spiesta ābolu sula. Uzglabāšanai jāvāra līdz burbulim vai pietiek 80-85 grādi?

# | jā, ir doma! | Add to Memories


Comments {8}

tjigra

from: [info]tjigra
date: Sep. 21., 2009 - 10:51 am
#

Tikai jāuzkarsē un jānovāc tās putas. Vārīt nedrīkst.

Atbildēt | Diskusija


starsailor

from: [info]starsailor
date: Sep. 21., 2009 - 12:11 pm
#

darīju šādi! izskatās labi.

Atbildēt | Iepriekšējais


from: anonīmiķis
date: Sep. 21., 2009 - 12:35 pm
#

a kas notiek,ja uzvara?

Atbildēt | Iepriekšējais | Diskusija


tjigra

from: [info]tjigra
date: Sep. 21., 2009 - 12:56 pm
#

Vitamīni psc un kkas ar bojāšanos/rugšanu saiet pa pieskari. Bet nu jāvāra nav, galnais noputot un burkās. Un viss.

Atbildēt | Iepriekšējais


savanna

from: [info]savanna
date: Sep. 21., 2009 - 11:15 am
#

Līdz burbulim.

Atbildēt


ELECTiC

from: [info]electical
date: Sep. 21., 2009 - 11:26 am
#

jāraudzē un tad nav javāra un vel ilgi nebūs uz veikalu līdz desmitiem jāskrien! :D

Atbildēt | Diskusija


fuckyuu

from: [info]fuckyuu
date: Sep. 21., 2009 - 11:48 am
#

za to garšo pēc sūda :)

Atbildēt | Iepriekšējais


starsailor

from: [info]starsailor
date: Sep. 21., 2009 - 12:11 pm
#

ha ha ha.. šitā porcija ies sulā, bet nākamais spiediens gan vīnā, vai varbūt pat pēc tam izdzīs caur trubu un pašu -homemade viskijs! P.S. smieklīgākais ir tas, ka es personīgi nemaz nelietoju alkoholu.

Atbildēt | Iepriekšējais