pajautaa

ābolu sula

« previous entry | next entry »
Sep. 21., 2009 | 10:35 am
posted by: starsailor in pajautaa

Svaigi spiesta ābolu sula. Uzglabāšanai jāvāra līdz burbulim vai pietiek 80-85 grādi?

# | jā, ir doma! | Add to Memories


Comments {8}

tjigra

from: [info]tjigra
date: Sep. 21., 2009 - 10:51 am
#

Tikai jāuzkarsē un jānovāc tās putas. Vārīt nedrīkst.

Atbildēt | Diskusija


starsailor

from: [info]starsailor
date: Sep. 21., 2009 - 12:11 pm
#

darīju šādi! izskatās labi.

Atbildēt | Iepriekšējais


from: anonīmiķis
date: Sep. 21., 2009 - 12:35 pm
#

a kas notiek,ja uzvara?

Atbildēt | Iepriekšējais | Diskusija


tjigra

from: [info]tjigra
date: Sep. 21., 2009 - 12:56 pm
#

Vitamīni psc un kkas ar bojāšanos/rugšanu saiet pa pieskari. Bet nu jāvāra nav, galnais noputot un burkās. Un viss.

Atbildēt | Iepriekšējais