« previous entry | next entry »
Mar. 4., 2009 | 08:50 pm
posted by: esinja in pajautaa

Ja tev būtu breksis uz kādiem 3 kg, kā tu šo pagatavotu?
Redz man ir trīs. Ar vienu pati tikšu galā, a kādiem diviem var citas receptes piemeklēt.

# | jā, ir doma! | Add to Memories


Comments {10}

from: [info]digna
date: Mar. 4., 2009 - 08:54 pm
#

Krāsnī saldā krējumā ar zaļumiem taisītu.

Atbildēt | Diskusija


from: [info]esinja
date: Mar. 4., 2009 - 09:01 pm
#

Tā ka no ārpuses sasmērē tikai?

Atbildēt | Iepriekšējais | Diskusija


from: [info]digna
date: Mar. 4., 2009 - 09:21 pm
#

Samērojot zivs, trauka un krāsns izmērus, liktu sagaršvielotu zivi, pēc iespējas mazāk dalot gabalos, traukā, aplietu ar saldo krējumu un sautētu.
Zivi ieziestu ar sviestu, vēlamajām garšvielām, ja tā vesela, tad vēderā arī ieliktu mazliet sviestu un zaļumus, aplietu ar krējumu un sautētu līdz gatavībai.
Ja tā ļoti liela, tad var tādus pabiezus steikveidīgus gabalus (nū, es nezinu, kā tādus savādāk nosaukt, izskatās pēc u burta :D) mazliet sākumā apcept un pēc tam tajā krējumā likt sautēties.
Ja gribas pavisam perversi, tad vēlāk vēl tādu asāku, bet kūstošu sieru var uzrīvēt, tā, lai tas nemirkst krējumā, bet uztaisa garoziņu. :)

Atbildēt | Iepriekšējais | Diskusija


from: [info]esinja
date: Mar. 4., 2009 - 09:22 pm
#

Super! Es jau tecinu siekalas! paldies!

Atbildēt | Iepriekšējais | Diskusija


from: [info]digna
date: Mar. 4., 2009 - 09:26 pm
#

Lai labi garšo! :)

Atbildēt | Iepriekšējais


while the limousines wait in the street

from: [info]up
date: Mar. 4., 2009 - 09:00 pm
#

kuupinaatu :)

Atbildēt | Diskusija


from: [info]esinja
date: Mar. 4., 2009 - 09:01 pm
#

nav iekš kā :)

Atbildēt | Iepriekšējais


from: [info]dzeina
date: Mar. 4., 2009 - 09:33 pm
#

Iztīrītu, sabērtu ar sāli, ietītu pergamentpapīrā & liktu krāsnī. Ar visu galvu & asti.
Žēl, ka man nav brekša :D

Atbildēt | Diskusija


from: [info]esinja
date: Mar. 4., 2009 - 09:36 pm
#

:D paldies! arī variants :)

Atbildēt | Iepriekšējais


--

from: [info]ripp
date: Mar. 4., 2009 - 10:12 pm
#

nav gan tieši par breksi, bet es domāju, ka der jebkura zivs. un tur nav vesela zivs, bet fileja (gan jau ka visādi var izdarīties). imho izskatās ļoti garšīgi :>

pati recepte:
http://community.livejournal.com/stalic_kitchen/272407.html

Atbildēt