« previous entry | next entry »
Mar. 4., 2009 | 08:50 pm
posted by: esinja in pajautaa
Ja tev būtu breksis uz kādiem 3 kg, kā tu šo pagatavotu?
Redz man ir trīs. Ar vienu pati tikšu galā, a kādiem diviem var citas receptes piemeklēt.
Redz man ir trīs. Ar vienu pati tikšu galā, a kādiem diviem var citas receptes piemeklēt.
from: digna
date: Mar. 4., 2009 - 08:54 pm
#
Atbildēt | Diskusija
from: esinja
date: Mar. 4., 2009 - 09:01 pm
#
Atbildēt | Iepriekšējais | Diskusija
from: digna
date: Mar. 4., 2009 - 09:21 pm
#
Zivi ieziestu ar sviestu, vēlamajām garšvielām, ja tā vesela, tad vēderā arī ieliktu mazliet sviestu un zaļumus, aplietu ar krējumu un sautētu līdz gatavībai.
Ja tā ļoti liela, tad var tādus pabiezus steikveidīgus gabalus (nū, es nezinu, kā tādus savādāk nosaukt, izskatās pēc u burta :D) mazliet sākumā apcept un pēc tam tajā krējumā likt sautēties.
Ja gribas pavisam perversi, tad vēlāk vēl tādu asāku, bet kūstošu sieru var uzrīvēt, tā, lai tas nemirkst krējumā, bet uztaisa garoziņu. :)
Atbildēt | Iepriekšējais | Diskusija
from: esinja
date: Mar. 4., 2009 - 09:22 pm
#
Atbildēt | Iepriekšējais | Diskusija
from: digna
date: Mar. 4., 2009 - 09:26 pm
#
Atbildēt | Iepriekšējais
from: up
date: Mar. 4., 2009 - 09:00 pm
#
Atbildēt | Diskusija
from: esinja
date: Mar. 4., 2009 - 09:01 pm
#
Atbildēt | Iepriekšējais
from: dzeina
date: Mar. 4., 2009 - 09:33 pm
#
Žēl, ka man nav brekša :D
Atbildēt | Diskusija
from: esinja
date: Mar. 4., 2009 - 09:36 pm
#
Atbildēt | Iepriekšējais
from: ripp
date: Mar. 4., 2009 - 10:12 pm
#
pati recepte:
http://community.livejournal.com/stalic
Atbildēt