pajautaa

« previous entry | next entry »
Maijs. 5., 2008 | 10:13 am
posted by: komats in pajautaa

kāda ir atšķirība starp rafinēto un nerafinēto cepšanai domāto eļļu?

# | jā, ir doma! | Add to Memories


Comments {4}

from: anonīmiķis
date: Maijs. 5., 2008 - 12:04 pm
#

vo vo

Atbildēt


from: anonīmiķis
date: Maijs. 5., 2008 - 01:31 pm
#

nerafinētā varētu būt nekarsēta/dabīgāka/vitamīnīgāka

bet nez, vai cepšanai tas ir svarīgi

Atbildēt


Lyr

from: [info]lyrfeel
date: Maijs. 5., 2008 - 04:23 pm
#

Rafinēta laikam skaitās attīrīta no visādiem piemaisītiem štruntiem, kaut kā tā

Atbildēt


MikusR

":))

from: [info]ugunszirgs
date: Maijs. 6., 2008 - 01:17 pm
#

Sievasmātei labāk rafinētā leišu rapšeļļa, znotam - Iecavas aukstispiestā. Atšķirību var sajust, pamēģinot brokastīs [pusdienās] pagatavot ceptu olu.

Sibīrijā arī tavotu [bieza smēreļļa] ar kokskaidām esot ēduši...

Atbildēt