pajautā! -
Jaunākais
Members
Arhivētais
Noteikumi < IEVĒROT!
Lietojiet virsrakstus!
anonīmiķis
[
#
]
anonīmiķis
[
#
]
[lyrfeel]
[
#
]
":))
[
#
]
Un birkas! (tagus)
Izmantotās birkas
Kopienas noteikumi
Ierakstīt savu jautājumu
Specializētas komūnas:
VAJAG!
KUR NOPIRKT?
IZTULKO!
« previous entry
|
next entry »
Maijs. 5., 2008 | 10:13 am
posted by:
komats
in
pajautaa
kāda ir atšķirība starp rafinēto un nerafinēto cepšanai domāto eļļu?
#
|
jā, ir doma!
|
Add to Memories
Comments {4}
from:
anonīmiķis
date:
Maijs. 5., 2008 - 12:04 pm
#
vo vo
Atbildēt
from:
anonīmiķis
date:
Maijs. 5., 2008 - 01:31 pm
#
nerafinētā varētu būt nekarsēta/dabīgāka/vitamīnīgāka
bet nez, vai cepšanai tas ir svarīgi
Atbildēt
from:
lyrfeel
date:
Maijs. 5., 2008 - 04:23 pm
#
Rafinēta laikam skaitās attīrīta no visādiem piemaisītiem štruntiem, kaut kā tā
Atbildēt
":))
from:
ugunszirgs
date:
Maijs. 6., 2008 - 01:17 pm
#
Sievasmātei labāk rafinētā leišu rapšeļļa, znotam - Iecavas aukstispiestā. Atšķirību var sajust, pamēģinot brokastīs [pusdienās] pagatavot ceptu olu.
Sibīrijā arī tavotu [bieza smēreļļa] ar kokskaidām esot ēduši...
Atbildēt
from: anonīmiķis
date: Maijs. 5., 2008 - 12:04 pm
#
Atbildēt
from: anonīmiķis
date: Maijs. 5., 2008 - 01:31 pm
#
bet nez, vai cepšanai tas ir svarīgi
Atbildēt
from: lyrfeel
date: Maijs. 5., 2008 - 04:23 pm
#
Atbildēt
":))
from: ugunszirgs
date: Maijs. 6., 2008 - 01:17 pm
#
Sibīrijā arī tavotu [bieza smēreļļa] ar kokskaidām esot ēduši...
Atbildēt