« previous entry | next entry »
Jun. 15., 2005 | 07:30 pm
posted by: pulkstenis in pajautaa

Kā pagatavot vārītu vistas fileju?
Kā pagatavot vārītu teļa gaļu?
Kā pagatavot vārītu mencu?

P.S.
Tie ir ēdieni no Aivara Visocka ēdienkartes.

# | jā, ir doma! | Add to Memories


Comments {8}

from: [info]failurrre
date: Jun. 15., 2005 - 07:39 pm
#

hmm... izvārot?:)

Atbildēt | Diskusija


from: [info]pulkstenis
date: Jun. 15., 2005 - 07:46 pm
#

Tā vienkārši izvārīt? Nopirkt gaļas kluci, kuru dēvē par "jēlu vistas fileju" un izvārīt? Nesaprotu :).

Atbildēt | Iepriekšējais | Diskusija


this is a ransom demand

from: [info]kakjux
date: Jun. 15., 2005 - 07:53 pm
#

nuja. tieši tā.

Atbildēt | Iepriekšējais | Diskusija


this is a ransom demand

from: [info]kakjux
date: Jun. 15., 2005 - 07:53 pm
#

protams, pieliekot kādu grašvielu un vēl šo to, to visu var uzlabot (vai sabojāt) ;)

Atbildēt | Iepriekšējais | Diskusija


from: [info]pulkstenis
date: Jun. 15., 2005 - 07:56 pm
#

Paldies, mēģināšu.

Atbildēt | Iepriekšējais | Diskusija


this is a ransom demand

from: [info]kakjux
date: Jun. 15., 2005 - 08:07 pm
#

vari pielietot vēl:
www.receptes.lv
virtuves gudrības

;)

Atbildēt | Iepriekšējais


from: [info]po
date: Jun. 15., 2005 - 09:27 pm
#

slepkavot, bļa, slepkavot vajag!

Atbildēt


Signe

from: [info]easy_life
date: Jun. 16., 2005 - 07:57 pm
#

tad jau labaak neest galju...

Atbildēt