pajautaa

sardeles

« previous entry | next entry »
Okt. 2., 2006 | 01:48 pm
posted by: dags_slota in pajautaa

nekad neesmu nonācis skaidrībā, kā jādasrbojas ar sardelēm, lai viegli nomizotu nejēdzīgo mizu? pirms/pēc/kad?
Tags:

# | jā, ir doma! | Add to Memories


Comments {7}

Nepabeigtā dienasgrāmata

from: [info]dienasgramata
date: Okt. 2., 2006 - 01:50 pm
#

liec mierā sardeles!

Atbildēt


from: [info]scoux
date: Okt. 2., 2006 - 01:54 pm
#

es nezinu, kā pārējie, bet es pēc uzvārīšanas noplēšu (ja vispār tās ir ievilktas celefānā). Parsti tām, kas pildītas zarnās - nav vajadzība plēst - tā pat garšīgas :)

Atbildēt


Antuanete

from: [info]antuanete
date: Okt. 2., 2006 - 01:54 pm
#

It kā jau pēc. Bet ne visām sardeļu šķirnēm var to ādu novilkt, dažām nemaz nevajag.
(Ai, kā sakārdināji... iedomājos, ka sardeles dikti ilgi nav ēstas. Būs jāuzvāra :))

Atbildēt


Dieva nāve

from: [info]goddes
date: Okt. 2., 2006 - 02:09 pm
#

sardeleem nekas nav jaavelk nost, bet ja ir kaukas, kas jaavelk, taas nemaz nav sardeles...

Atbildēt | Diskusija


dags_slota

from: [info]dags_slota
date: Okt. 2., 2006 - 02:36 pm
#

turpini.. :)

Atbildēt | Iepriekšējais | Diskusija


Dieva nāve

from: [info]goddes
date: Okt. 2., 2006 - 03:02 pm
#

mhh :D

Atbildēt | Iepriekšējais


3399

from: [info]piromanjaks
date: Okt. 3., 2006 - 01:34 am
#

ir tādas feinas sardeles, kuras nav zarnās, bet kaut kur citur pildītas. tāda kā plastmasa, ne plastmasa, bet ļoti maiga un garda un labi pagatavojas (kļūst tāda mazliet melnīgsnēja), kraukšķīga viela kaut kāda :)

Atbildēt