Sep. 19th, 2010 @ 09:17 pm rabarber/ābolmaize

Tāks, beidzot te arī jāpiefiksē sliņķu rabarber/ābolmaižu recepte, citādi draud pienākt brīdis, kad es no tās mazās noskribelētās lapiņas neko vairs nevarēšu salasīt, bet aizmirstu es ātri :D
- 2 olas
- 1 gl cukura
- 1 gl kefīra
- 2 gl miltu
- soda/cepamais pulveris/vaniļas cukurs pēc vēlēšanās
Visu sajauc, kārtīgi samaisa, izliek uz pannas un pa virsu sakrāmē rabarberus vai ābolus, pārlej ar krējumu + cukuru, pārkaisa ar kanēli un apm 30 min cep 250 grādos. Protams, cepeškrāsnī :)
Tagad ēdu un domāju, varbūt tomēr mazāk cukura jāliek, dikti saldi sanāk.
Par šo pukstu
[User Picture Icon]
From:[info]rasbainieks
Date: September 19th, 2010 - 09:26 pm
(Puksts)
man te rekomendēja liet pāri nevis krējumu, bet saputotu olbaltumu, neesmu gan vēl mēģinājusi :)
[User Picture Icon]
From:[info]kini
Date: September 19th, 2010 - 09:29 pm
(Puksts)
paldies, šitas būs jāpamēģina :) gribu vēl apskatīties, kā tur taisa to želeju virsū, reizēm kaut kur veikalos manīta uz ābolmaizēm.