Sep. 19th, 2010 @ 09:17 pm rabarber/ābolmaize |
---|
Tāks, beidzot te arī jāpiefiksē sliņķu rabarber/ābolmaižu recepte, citādi draud pienākt brīdis, kad es no tās mazās noskribelētās lapiņas neko vairs nevarēšu salasīt, bet aizmirstu es ātri :D - 2 olas - 1 gl cukura - 1 gl kefīra - 2 gl miltu - soda/cepamais pulveris/vaniļas cukurs pēc vēlēšanās Visu sajauc, kārtīgi samaisa, izliek uz pannas un pa virsu sakrāmē rabarberus vai ābolus, pārlej ar krējumu + cukuru, pārkaisa ar kanēli un apm 30 min cep 250 grādos. Protams, cepeškrāsnī :) Tagad ēdu un domāju, varbūt tomēr mazāk cukura jāliek, dikti saldi sanāk.
|