Sep. 19th, 2010 @ 09:17 pm rabarber/ābolmaize

Tāks, beidzot te arī jāpiefiksē sliņķu rabarber/ābolmaižu recepte, citādi draud pienākt brīdis, kad es no tās mazās noskribelētās lapiņas neko vairs nevarēšu salasīt, bet aizmirstu es ātri :D
- 2 olas
- 1 gl cukura
- 1 gl kefīra
- 2 gl miltu
- soda/cepamais pulveris/vaniļas cukurs pēc vēlēšanās
Visu sajauc, kārtīgi samaisa, izliek uz pannas un pa virsu sakrāmē rabarberus vai ābolus, pārlej ar krējumu + cukuru, pārkaisa ar kanēli un apm 30 min cep 250 grādos. Protams, cepeškrāsnī :)
Tagad ēdu un domāju, varbūt tomēr mazāk cukura jāliek, dikti saldi sanāk.
Par šo pukstu
From:
( )Anonymous- this user has disabled anonymous posting.
Username:
Password:
Subject:
No HTML allowed in subject
  
Message:

Notice! This user has turned on the option that logs your IP address when posting.