Tā, kurai zalkši nāk mājās ([info]putnelis) rakstīja,
@ 2010-04-07 10:54:00

Previous Entry  Add to memories!  Tell a Friend!  Next Entry
Man iedāvināja paciņu ar turku kafiju. Kad to attaisīju, tad tā smaržoja kaa sapelējusi, kad uzvārīju - smaržoja kā sapelējusi. Kā, īsti, jābūt, kā tādai ir jāsmaržo? Varbūt no tiesas iedāvināta sapelējusi kafija?

http://nnm.ru/blogs/Iego/fotograf_michel_gantner/#cut


(Ierakstīt jaunu komentāru)


[info]liljabrik
2010-04-07 14:35 (saite)
kā Tu vārīji?

(Atbildēt uz šo) (Diskusija)


[info]putnelis
2010-04-08 08:08 (saite)
uzlēju. Kā parasto kafiju....

(Atbildēt uz šo) (Iepriekšējais) (Diskusija)


[info]liljabrik
2010-04-08 11:35 (saite)
nu jā, turku kafija ir jāgatavo drusku savādāk, jāvāra ar vārīšanu, kopā ar cukuru, tad tā pelējuma garša mainās un kļūst tāda blīva, atkarību izraisoša. originālā recepte vispār ir - karstās smiltīs. es esmu gatavojusi arī uz plīts, vairs neatceros, bet internetā noteikti jābūt.

(Atbildēt uz šo) (Iepriekšējais)


[info]paliec
2010-04-07 18:00 (saite)
ir tádas kafijas, kas jau orgjinálá smarzho ká iepuvushas un garsho ká dublju nováríjums. laikam domátas kafijas gurmániem...

(Atbildēt uz šo) (Diskusija)


[info]putnelis
2010-04-08 08:09 (saite)
nu tik liels gurmāāāāns es neesmu.

(Atbildēt uz šo) (Iepriekšējais) (Diskusija)


[info]paliec
2010-04-08 10:02 (saite)
es arí ne... man dublju nováríjums negarsho un man ir pilnígi vienalga vai tas satur kofeínu vai ne.

(Atbildēt uz šo) (Iepriekšējais)


Neesi iežurnalējies. Iežurnalēties?