Šugā faiv
 
26.-Nov-2016 02:14 pm
Nākamā vizīte bija augustā. Augusts uz salas ir smukākais laiks - mākoņi virs jūras atduras pret kalniem, atdziest un krīt lejā ražīgos ūdenskritumos. Dažreiz cilvēks izdomā kaut ko skaistu, uzzīmē, bet tad daba paceļ skaistuma standartu:



Kurkuma pa to laiku izauga branga un pavisam mežonīga, ar visu savu izskatu un uzvedību parādot kas ir Polinēzijas saimnieks (nē, cilvēks tas noteikti nav).
Var redzēt, ka no lielā auga sakne ir izaugusi sānos un no tām saknēm augšā izlīduši jauni asni. No tiem asniem atkal izaug sāniskas saknes un cikls turpinās bezgalīgi. Sakne pati pa sevi ir vēdekļveidīga.



Supermenonkuls kaut kur nopirka kazu. Sveiciens no kazas.
Kaza dzīvo palielā suņubūdā kurai virsū divi lieli lavas gabali lai kazai ir kur kāpelēt un lai, nu, suņubūda ar visu kazu neaizlido prom, kad uzpūš spēcīgāks vējš.
Kaza ir ļoti dzīvespriecīga, draudzīga, mīlīga un ar mīkstu vilnu.

Comments 
26.-Nov-2016 10:00 am
Paldies par šiem stāstiem :)
26.-Nov-2016 01:13 pm
Prieks ka patīk!
26.-Nov-2016 10:37 am
oo es noteikti gribētu aizbraukt uz sali!
grasos mēģināt gatavot buljonu nūdelēm ar vakame un zvēriem, vai ir kādi ieteikumi? :)
26.-Nov-2016 01:13 pm
Atkarīgs kādas nūdeles. Tāpēc - kādas nūdeles? :)
27.-Nov-2016 12:37 pm
gribēju udon, bet to nekur neatradu. nāksies ramen :)
28.-Nov-2016 07:51 am
Rāmens ir universāls. Mūsgalā diezgan bieži vien sataisa žāvētu zivju vai kā tamlīdzīga buljonu, liek klāt jebkādus, bet vieglus dārzeņus - baklažān, visādas salātlapas, kāpost, sezama eļļu un tomātu as is, lai biš apvārās - tas tomāta skābums baigi labi iet klāt. Rāmenu uzvāra atsevišķi un ne pārāk ilgi, tad iemet buljonā iekšā, piemet klāt pusnovārītu olu un ir gatavs.
Vēl ir baigi labi ja ir cūku kaulu buljons, bet to ir ilgi jāgatavo.
26.-Nov-2016 01:15 pm
Viss izskatās līdzīgi kā pie vīramātes laukos.
26.-Nov-2016 02:29 pm
Ja tā padomā, tad sala atrodas Filipīnu jūrā. Tā, ka galīgi nav nekāda sakara, īsti nav.
This page was loaded Jun 1. 2024, 6:14 pm GMT.