man gan pieredze tikai tik,cik tētim līdzi staigāju. un viņš gāja pēcv sulā 2-3 reizes dienā, 10litrīgajam spainim. ieurbt kādam bērzam un tad viņu tur atstāt lieki notecēt nebūtu smuki, a tecināmais tāds,kāds ir - lielais.
paņemam šampanieša korķi - korķī caurumiņu, caurumiņā šļauciņu 6mm no veikala šļauciņu maisā 50-100litrīgajā politelēna - maisu zemē, maisa galu pie koka piesien galu ar makgaivereni lai gruši iekšā nekrīt un katru dienu apraudzīt
ja kārtīgā ledusskapī turētas, tad es varu dzert tās, kas kādas 18 stundas kā no koka. a tās pusskābās ir pretīgās un īsti skābētas vasaras beigās dzerāmās - tikai viens cilvēks manām kārpiņām mācējis tās pareizi ieskābēt, un tas pats miris. :)
Kad es pa Lieldienām prasījos par bērzu sulām, par mani visi smējās un teica, ka visi bērzi sasaluši un neesot vēl laiks neko tecināt, jo nekas tādā salā netekot.
man tāda škrobe, ka netieku svaigas sulas nodzerties tā,ka visu nakti točā jāšēž. un te divi savi bērzi,,,,,,,,,,,,,
ieurbt kādam bērzam un tad viņu tur atstāt lieki notecēt nebūtu smuki, a tecināmais tāds,kāds ir - lielais.
šļauciņu maisā 50-100litrīgajā politelēna - maisu zemē, maisa galu pie koka piesien galu ar makgaivereni lai gruši iekšā nekrīt un katru dienu apraudzīt
caurums kokā 10-12 mm
Bērzs diennaktī caurpumpē, ja nemaldos, 400 litrus gruntsūdeņu. Kas nu tajos sasūcies, tas sasūcies.
KAPĒ neviens nevar pateikt to,ko es gribu dzirdēt?!
no otras puses, būtu skaidrs laikam, ko dzer, ja reiz kapi ir kādus 700 metrus tālāk, ne.....
Everything else is pure speculation. :)
bet labāk sameklēt draudziņus no mežiem. un es ar gribētu pieteikties, ja tādi devēji atrodas.
a tās pusskābās ir pretīgās un īsti skābētas vasaras beigās dzerāmās - tikai viens cilvēks manām kārpiņām mācējis tās pareizi ieskābēt, un tas pats miris. :)
bet tāda tā dzīves realitāte.
tā vismaz tautā runā