~sestdien:
brokastīs - kafija, fazer sausmaizītes ar sieru, gī, saulē kaltētiem tomātiem eļļā, kāds mikrenes auzu cepums
pa vidam - ūdens, druvas cigoriņu saldējums, ābolītis
vakariņās - rīsi ar lēcām, ceptiek burkāniem un baklažānu, sezama sēkliņām, pāris šķēlītes tomāta, 1 aplesīns, alus bundža, tēja
pavisam vakarā - 3-4 biezpiena plācenīši, vairākas karotes dārzeņu biezzupas, tēja
~svētdien:
pavēlās brokastīs - kafija, sier-gurķmaizes, 2 biezpiena plācenīši
vēlās pusdienās - vairākas glāzes svaigi spiestas ābolu sulas, salāti: vārīti rīsi, avokado, gurķis, kons.kukurūza, siers, rukola, melnās olīves
vakariņās - tumšā sēklu maize ar kāruma biezpienu, uz ugunskura ceptas 2 kociņbaltmaizes ar medu, 0,5 pudele aldara radler, tēja
šodien:
brokastīs - 3 šķēles tumšās sēklu maizes ar biezpienu vai tomātu, aveņu bio lakto
darbā - kafija ar pienu, ūdens, šokolādes gabaliņš 3 āboli un 1 sarkanās magones konča
pusdienās - ar mizu cepti kartupeļi, biešu salāti majonēzē (@Lido)
darbā - tortes šķēlīte (bizkvīts+putukrējums+ogas), zaļā tēja, ūdens, ābols
vakariņās - uzsildīti sestdienas rīsu un lēcu pārpalikumi, siers biš, sarkanvīna glāze, daži krekerīši