Shelly -

Apr. 24th, 2011

06:49 pm

Previous Entry Add to Memories Tell A Friend Next Entry

Pēc saulainas pastaigas ar [info]ravena un [info]affair pa ļaužu pārpilno Brīvdabas muzeju, šūpošanās bērnu šūpolītēs un piknika ar latviešu Roltonu (tā es nokristīju aplejamās skābu kāpostu zupas, ko tur dalīja bez maksas), piparkūkām un ļoti sāļu un treknu kartupeli uz kociņa (tāds kā latviešu čipša ekvivalents) man tik šausmonīgi negribējās haltūrēt, tik šausmīgi, ka es pat nomazgāju logus. Un, vellos, tie gan bija netīri...

(5 comments | Leave a comment)

Comments:

[User Picture]
From:[info]fleur
Date:April 24th, 2011 - 07:13 pm
(Link)
Kas tā par aplejamo kāpostu zupu?
(Reply to this) (Thread)
[User Picture]
From:[info]shelly
Date:April 24th, 2011 - 07:40 pm
(Link)
z/s Garīši ražojums, tādos mazos platsmasas spannīšos. Pati masa ir apmēram kā sautēti kāposti, kad aplej ar karstu ūdeni - sanāk zupa. Visai laba ideja, man liekas.
(Reply to this) (Parent) (Thread)
[User Picture]
From:[info]pzrk
Date:April 25th, 2011 - 12:16 am
(Link)
Aha, ideja laba, lai gan veikalos pērkamās zupas iekš burciņām kopumā darbojas ļoti līdzīgi - apvieno ar vārošu ūdeni, bik vēl pavāri un zupa gatava. (Lai gan var jau, protams, pievienot visu ko bonusā.) Starpība gan tāda, ka tās veikalu burciņu zupas tiešām ir jāvāra, bet, pēc Tava nostāsta spriežot, šitam latviešu roltonam der arī vnk karsts ūdens, kas izklausās biroja videi draudzīgāks risinājums.
(Reply to this) (Parent) (Thread)
[User Picture]
From:[info]shelly
Date:April 25th, 2011 - 12:47 am
(Link)
Tieši tā. Šim der pat vidēji karsts ūdens patiesībā.
(Reply to this) (Parent)
[User Picture]
From:[info]nova
Date:April 25th, 2011 - 02:26 pm
(Link)
nu re, un mēs arī tur vazājāmies līdz kādiem 14.30
(Reply to this)