Shelly -

Apr. 24th, 2011

06:49 pm

Previous Entry Add to Memories Tell A Friend Next Entry
(5 comments | Leave a comment)

Comments:

[User Picture]
From:[info]fleur
Date:April 24th, 2011 - 07:13 pm
(Link)
Kas tā par aplejamo kāpostu zupu?
(Reply to this) (Thread)
[User Picture]
From:[info]shelly
Date:April 24th, 2011 - 07:40 pm
(Link)
z/s Garīši ražojums, tādos mazos platsmasas spannīšos. Pati masa ir apmēram kā sautēti kāposti, kad aplej ar karstu ūdeni - sanāk zupa. Visai laba ideja, man liekas.
(Reply to this) (Parent) (Thread)
[User Picture]
From:[info]pzrk
Date:April 25th, 2011 - 12:16 am
(Link)
Aha, ideja laba, lai gan veikalos pērkamās zupas iekš burciņām kopumā darbojas ļoti līdzīgi - apvieno ar vārošu ūdeni, bik vēl pavāri un zupa gatava. (Lai gan var jau, protams, pievienot visu ko bonusā.) Starpība gan tāda, ka tās veikalu burciņu zupas tiešām ir jāvāra, bet, pēc Tava nostāsta spriežot, šitam latviešu roltonam der arī vnk karsts ūdens, kas izklausās biroja videi draudzīgāks risinājums.
(Reply to this) (Parent) (Thread)
[User Picture]
From:[info]shelly
Date:April 25th, 2011 - 12:47 am
(Link)
Tieši tā. Šim der pat vidēji karsts ūdens patiesībā.
(Reply to this) (Parent)