Pats par sevi - Vēl slimošanas sakarā

15. Sep 2005

 wowow@19:57 - Vēl slimošanas sakarā

Previous Entry Add to Memories Tell A Friend Next Entry

Atcerējos, ka bērnudārzā mums katru dienu (jeb tas bija tikai gripas uzplūdu laikā?) deva ķiploka daiviņu, es vienmēr ņēmu divas. Tā arī ēdām tās, bez vaibstīšanās. Un vēl atcerējos ka kārums tajos laikos varēja būt arī rupjmaize, ko apzieda ar taukiem (kurus, sacepot trekno cūkgaļu, no pannas nolēja bleķa blodiņā un tad ļāva tiem sacietēt) un virsū salika ķiploka šķēlītes. Aizgāju uz virtuvi un uztaisīju ķiplokmaizes ar Lāču saldskābo sēklu maizi un Rama margarīnu (un mazliet melno piparu un sāls)- nudien garšīgi, nudien kārums. Par kaut ko tādu lielveikalā neiedomāsies.

(2 raksta | ir doma)

Comments:

biezpientaure / 15. Septembris 2005@21:42
audzinātāja, wowow atkal skaļi purksķina, nedodiet viņam otro daiviņu !
(Reply to this) (Link)
lavendera / 16. Septembris 2005@11:24
Taukmaizes mēs ēdām ar sīpoliem, ar ķiplokiem bija sviestmaizes.
(Reply to this) (Link)
blog counter