Augusta DebesisKeep It Simple |
Uzvārīji?
Cik atceros kā mamma un es taisu, man ar vārīšanos tas neasociējas ;) jo visu gala beigās saliek pāri un tos rīsus sutina (-;
Nu ar domu kārtās, gaļu, sīpolu, burkānus un pa virsu rīsus
Gaļa pēc apcepšanas bija katliņā ar sīpoliem un burkāniem jāpavāra 30 minūtes. Un pēc tam klāt rīsi un pārējais.
Nu jā, šitais biš savādāk (-;
Manējie pie vecvecāki pie dienvidniekiem bija samācījušies - apcep gaļu, tad uzliek sīpolus pa virsu, tad burkānus, tad pa virsu uzklāj rīsus un tad 2x vairāk kā rīsu uzlej ūdeni vispirms pusi no tā tilpuma un tad vēl un šitā sautē uz taš mazās uguns līdz tas ūdens tur izvārās tai katlā. Kaut kad mamma bija iemanījusies beigās likt cepeškrāsnī to visu sautēt ;)
KUR? Kur ir tā garšviela - kādreiz pirku Iļģuciema Neldā, bet kopš ikizēšanās vairs vispār nekur neesmu manījusi... a plovu ta gribāss un savādāku nemaz neprotu taisīt...
Es vakar Limbažos TOP! Veikalā ieraudzīju.
tas nu gan ir iedvesmojoši :) a es jau gara acīm skatīju, kā man bļodiņā kūp plovs... :)))
Ņemot vērā, ka es noteikti gribēšu vēl, meklēšu, ja atradīšu - ziņošu.
Nemaz nesmaidi. Man ēst gatavošana ir izaicinājums ikreiz, kad jāgatavo kaut kas nepazīstams. Esmu veca, konservatīva lēdija :-p)))
Es smaidu absolūti pozitīvi un uzmundrinoši, un pilnīgi ticu, ka plovs bija garšīgs!
| ||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||