Mar. 3rd, 2010 @ 09:47 pm (no subject)
About this Entry
[User Picture Icon]
From:[info]puce
Date: March 3rd, 2010 - 10:18 pm
(Permanent Link)
Gaļa pēc apcepšanas bija katliņā ar sīpoliem un burkāniem jāpavāra 30 minūtes. Un pēc tam klāt rīsi un pārējais.
[User Picture Icon]
From:[info]lietuts
Date: March 3rd, 2010 - 10:24 pm
(Permanent Link)
Nu jā, šitais biš savādāk (-;
Manējie pie vecvecāki pie dienvidniekiem bija samācījušies - apcep gaļu, tad uzliek sīpolus pa virsu, tad burkānus, tad pa virsu uzklāj rīsus un tad 2x vairāk kā rīsu uzlej ūdeni vispirms pusi no tā tilpuma un tad vēl un šitā sautē uz taš mazās uguns līdz tas ūdens tur izvārās tai katlā. Kaut kad mamma bija iemanījusies beigās likt cepeškrāsnī to visu sautēt ;)