analgiins ([info]analgiins) rakstīja,
@ 2010-03-14 22:07:00

Previous Entry  Add to memories!  Tell a Friend!  Next Entry
Veel es ar neizpratni lasu tekstus par dazhaados viinos sauteetaam paartikas vielaam like zivs un galja.
to var izgudrot tikai cilveeks, kas ir atmetis dzershanu tachu nezin ko dariit ar viinu un iegaazh vinju pannaa kur ir galja.

man, teiksim, roka neceltos ko taadu izdariit. viina vieniigaa funkcija ir apzinjas paplashinaashana uz vestubulaaraa aparaata reekjina.


(Ierakstīt jaunu komentāru)


[info]skuka
2010-03-15 01:13 (saite)
Vai tad nezini, ka ir vīns parastais un vīns tehnoloģiskais? To tad arī gāžam sautējumos. Vēl tehnološgiskajam ir tāda laba un, iespējams, pietiekami atklāti nenovērtēta īpašība, ka to parasti pērk tetrapakās, un, kad beidzas vīns parastais, tad vienmēr izrādās, ka pie rokas vēl ir tehnoloģiskais. Vai arī - iedomājies - ēdiena gatavošanas laikā. Vēl tā kā atvēsināto vīna pudeli no ledusskapja vērt vaļā par agru, bet tehnoloģosko no tetrapkas ieraut - jau pašā laikā.

(Atbildēt uz šo) (Diskusija)


[info]analgiins
2010-03-16 20:14 (saite)
man tieshaam nebija ne jausmas par to ka ir tehnologjiskais viins.

(Atbildēt uz šo) (Iepriekšējais)


[info]zintish
2010-03-15 01:54 (saite)
tu zini, pa manam gaļa, kuras gatavošanā piedalījies sarkanvīns, iegūst titulu gada maltīte.
garša ir pavisam cita un neatkārtojami laba.
bet nu tas tā, gardēžu - izvirtuļu izpriecas.
jo es vīnu ļoti labprāt arī dzeru.

(Atbildēt uz šo)


[info]goddes
2010-03-15 09:52 (saite)
vecīt, kādreiz apmēģini liellopu tumšajā alū pasautēt, baigā ģēla!

(Atbildēt uz šo)


Neesi iežurnalējies. Iežurnalēties?