|
Augusts 31., 2010
12:31 - : vistas stilbiņi, brokoļim ananasu mērces un svaigi spiestas augļu sulas šodien, iedomājoties par to, ka pusdienas ir klāt un jāvāra griķi, sašķebinājās dūša. uztveru to par nepārprotamu zīmi tam, ka jādomā kaut kas jauns!
Poll #17683 : pusdienas!
Open to: All, results viewable to: Allkam pusdienās dod priekšroku mani dārgie cibiņi?
|
Comments:
te atkal tā foršā jūzerpikča. hmmm
| From: | f |
Date: | 31. Augusts 2010 - 12:43 |
---|
| | | (Link) |
|
liene, ja? :)
jā. jeb atmiņas. vnk atmiņas. kaut gan redzēju viņu pirms pāris dienām. veda sīko uz bērnudārzu. izskatījās ļoti koncentrēta. izskatījās labi. nemaz ar netasījos viņu uzrunāt. atmiņas tik, atmiņas.
| From: | f |
Date: | 31. Augusts 2010 - 12:56 |
---|
| | | (Link) |
|
atmiņas par garām palaisto?
pff, ne. par to laiku vnk. par tām sarunām. par to laiku, kad man vēl patika būt cilvēkos, būt pazīstamam ar daudz cilvēkiem, būt sabiedrībā. nez tāds, otrās bērnības atmiņas or smth.
| From: | f |
Date: | 31. Augusts 2010 - 13:16 |
---|
| | | (Link) |
|
ā, tad jau es drīkstu to jūzerpikču izmantot, neuztraucoties, ka iedzīšu Tevi depresijā. jā, man arī ir tādas bildes, kas atgādina.
Depresija, ja būs, tad būs pēc kādiem pusotriem mēnešiem, ja būšu saķēris kādu zarazu slimību vai būšu guvis kādu traumu + nebūs naudas elementārām dzīves vajadzībā, tas ir, hokeja spēlēšanai, rīsiem, kaut kādai gaļai un asajam kečupam, moš, pāris aliņiem vai upeņu balzāmam.
| From: | f |
Date: | 31. Augusts 2010 - 13:57 |
---|
| | | (Link) |
|
oktobra vidus galīgi nelāgs laiks, kad nogrābt depresiju.
| From: | f |
Date: | 31. Augusts 2010 - 13:17 |
---|
| | | (Link) |
|
neizskatās, ka to ofisa apstākļos var uzmeistarot :)
| From: | ripp |
Date: | 31. Augusts 2010 - 14:45 |
---|
| | | (Link) |
|
ja Tev ofisa apstākļos ir ne vien katliņš, bet arī panna, tad sacept vienu sagrieztu sīpolu ar bekonu, pievienot saldo krējumu un garšvielas, pavārīt. uzvārīt makaronus, nokāst. visu sajaukt. voila - 20 minūtēs ir gatavs :> tie ēdieni, kas ietver mērces vispār ir kruti, jo parasti tiek gatavoti tieši tik ilgi, cik ilgi vārās to, ar ko samaisa/kam ēd klāt.
| From: | ripp |
Date: | 31. Augusts 2010 - 14:45 |
---|
| | | (Link) |
|
tie paši ķīnieši arī. uzliek vārīties rīsus, nomizo dažus drāzeņus, sagriež, un karstas uguns sacep ar garšvielām un sojas mērces īsu brīdi. gotovs.
| From: | ripp |
Date: | 31. Augusts 2010 - 14:45 |
---|
| | | (Link) |
|
nu ok, nedaķīnieši :>
| From: | f |
Date: | 31. Augusts 2010 - 23:16 |
---|
| | | (Link) |
|
mērce ir kā visa sāls!
| From: | kusko |
Date: | 31. Augusts 2010 - 19:31 |
---|
| | | (Link) |
|
| From: | kusko |
Date: | 31. Augusts 2010 - 19:34 |
---|
| | | (Link) |
|
+ majoneeze
| From: | f |
Date: | 31. Augusts 2010 - 23:15 |
---|
| | | (Link) |
|
zin, sākums tāds diezgan šausmīgs, bet tad aiziet džungļu dejas un hipnoze. just one second no apex gan ne tuvu nepārsit!
| From: | kusko |
Date: | 1. Septembris 2010 - 08:50 |
---|
| | | (Link) |
|
Nekas mees atradiisim kaut ko tikpat labu
| From: | f |
Date: | 1. Septembris 2010 - 09:06 |
---|
| | | (Link) |
|
every now and then you manage to totally nail it ;) |
|