07 November 2005 @ 05:27 pm
ēst  
sakiet, kamēr nav par vēlu, ka šampinjonus var ēst termiski neapstrādātus
 
 
( Post a new comment )
džamila[info]dzha on November 7th, 2005 - 05:30 pm
jautajums kados daudzumos? :)
(Reply) (Thread) (Link)
jauna un kaislīga[info]nrk on November 7th, 2005 - 05:34 pm
apmierinošos
(Reply) (Parent) (Thread) (Link)
Yoko[info]yoko on November 7th, 2005 - 06:02 pm
jautājums ko apmierinošos?
(Reply) (Parent) (Thread) (Link)
jauna un kaislīga[info]nrk on November 7th, 2005 - 06:03 pm
apetīti
(Reply) (Parent) (Link)
[info]hati on November 7th, 2005 - 06:03 pm
var. Principā visu var.
(Reply) (Thread) (Link)
jauna un kaislīga[info]nrk on November 7th, 2005 - 06:04 pm
vismaz vienreiz var
(Reply) (Parent) (Link)
‮‮[info]laboratorija on November 7th, 2005 - 06:04 pm
Neapstrādātus ir pat labāk.
(Reply) (Thread) (Link)
jauna un kaislīga[info]nrk on November 7th, 2005 - 06:04 pm
kam labāk?
tiem vai man?
(Reply) (Parent) (Thread) (Link)
‮‮[info]laboratorija on November 7th, 2005 - 06:05 pm
Tev, protams.
(Reply) (Parent) (Link)
[info]scoux on November 7th, 2005 - 10:22 pm
neapstrādāti arī labāk ārā nāk ;)))
(Reply) (Thread) (Link)
jauna un kaislīga[info]nrk on November 7th, 2005 - 10:25 pm
:))) Arī tam var būt zināmas priekšrocības...
(Reply) (Parent) (Link)
Kemune[info]kemune on November 8th, 2005 - 12:28 pm
tikai tematiski apstrādātus
(Reply) (Thread) (Link)
jauna un kaislīga[info]nrk on November 8th, 2005 - 01:45 pm
tematiski bija - ar krējumu
(Reply) (Parent) (Link)