Kurvjzieža kontemplācijas

Krāšņais Kurvjziedis

Previous Entry Add to Memories Tell A Friend Next Entry
Varbūt atgriešanās Alma Mater aijājošajā klēpī ir tā, kas man ik pa brīdim (ne visai bieži gan, aptuveni reizi divos trijos mēnešos) uzjundī vēlmi apēst ko tādu, kas jau pasen likās neatriezeniski izsvītrots no manas (ļoti pieaugušās sievietes) ēdienkartes. Piemēram, ceptus kartupeļus, pārlietus ar tomātu mērci. Par tām reizēm, kad esmu lekciju starpbrīdī metusies uz tuvāko Narwesenu badaini iestumt brēcošajā kuņģī kādu hotdogu un noskalot to ar saldu automāta kafiju, vispār kautri klusēšu, lai nezaudētu pēdējās cieņas paliekas šejienes gastrosnobu acīs.
Ak, jā - bet šārīta ceptie kartupeļi garšoja labi. Varbūt tāpēc, ka biju tos bagātīgi nokaisījusi ar kaltētu baziliku, timiānu un raudeni.
  • zem bazilika un timiāna biji palikusi dažas kartupeļu šķēles
  • stc cepti kartupeļi izpildījumā uz pannas ar tur piem. olu izliekas nedaudz perversāk, kā teiksim daiviņās ar miziņu un iemasēti ar olīveļļu un , jā apkaisīti ar kko un drusku sālīti izcepti krāsnī.
  • Tas vel nekas, es šonedēļ ēdu gatavo, veikalā pirkto pircu un čipšus es arī ēdu...
    Tas jau ož pēc atgriešanās pamatskolā...
Powered by Sviesta Ciba