| From: | tati |
Date: | January 31st, 2012 - 10:55 am |
---|
| | | (Link) |
|
Es pilnīgi piekrītu Emmmīlam, ka visa te tik daudz (bildes i apraksti), ka aš negribās atsevišku post-u taisīt. Tad nu es tepatās maliņā ;]
Starteris bija tik daudz, ka manis pēc tas varēja saukties arī starteris, zakuska plus asnavnoje. Visgaršīgākie bija tie "pirkstiņi", kuri bija panēti vistas fileji un iekš tām filejām - krabji. Siļķu aspikas mājās vakar vakarā izgaršoju - garšoja tās, kas ar paratso siļķi un sīpolu.
Zuppe. (man jau tas bija nopietns pamatēdiens) Bija garšīga, sātīga. Protams, ka par sāļu, bet tas jau tika minēts. Maizīte ar sviestu pie zuppes - fantastiski!
Pamatēdiens (es jau biji pamatīgi piepamatojusies pirms pamata) bija ņam - kalmārs ar vistu un burkāniem. Maigs kalmāriņš, arī sātīgs. Zirnīšu un burkānu piedeva - par sāļu, bet tas jau bij apspriests.
Saldie bija divi. Tā gaismas pils man garšoja mazāk, jo tas pildījums man likās jokains, abet tas iespējams tāpēc, ka es jau biju pieēdusies un pie-sadzērusies. Tas otrais "kviešu" patikās labāk, jo nebija tik salds. Un kanēlis - tas ir forši!
No alkhõla man vislabāk garšoja mājas vīns jāņogu-ābolu. Un bonus punkts par to, ka nelika dzert koktēļus ar jēlo olu.
Izklaide bija ne tikai mīklu minēšana, bet arī herbal-grāmatiņa.