Vajag, vajag, vajag - Transportu [entries|archive|friends|userinfo]
Vajadzību katalogs

[ userinfo | sc userinfo ]
[ archive | journal archive ]

Transportu [Apr. 14th, 2010|07:47 pm]
Previous Entry Add to Memories Tell A Friend Next Entry

vajag

[thegoat]
linkpiedāvāt variantu

Comments:
[User Picture]
From:[info]rasbainieks
Date:April 15th, 2010 - 12:30 am
(Link)
es vēl varu piemetināt, ja gadās tiešām kāds glums tips (man pa visiem stopošanas gadiem tādi gadījās precīzi 2), tad viņu diezgan viegli var atsēdināt, vienkārši nokauninot. vēl atvainosies.
[User Picture]
From:[info]ripp
Date:April 15th, 2010 - 12:35 am
(Link)
es parasti, ja manīju ka uz to var sākt iet, sāku runāt par savu attieksmi pret seksu, lai cik smieklīgi tas nebūtu. stāstīju, ka es nevaru izturēt fizisku saskarsmi ar cilvēkiem, kas nav man garīgi tuvi blāblā. šoferi parasti smīkņāja un novērtēja manu attieksmi/viedokli (protams klāt vēl piefilozofēju visu ko un diezgan mierīgā tonī, kā vienkārši tāpat runājoties).

vienreiz bija gandrīz vai nelāgi, tad es sāku raudāt, pa pusei apzināti, pa pusei no šoka. un uzvedos tā - esmu maziņa, tavas iespējamās meitas vecumā, ak vai tad tu tā vispār varētu. rezultātā aizveda līdz mājām un neko :)

bet man arī nekas daudz nav gadījies visādās valstīs un vairākos gados. max. ir sanācis steidzīgi kāpt ārā no mašīnas (ne jau braucošas) 1x. nu un tas agrākas jaunības gadījums.

bet kaunināšana izklausās labi jā, nebija ienācis prātā :)
[User Picture]
From:[info]ripp
Date:April 15th, 2010 - 12:39 am
(Link)
ā, vēl. stopējošai meitenei vienmēr ir draugs. pat ja nav. (ja šoferis ir vīrietis)
tobiš, meitene ir vai nu jauniņa, neskarta, bailīga un vispār bērns vai viņai ir nopietnas attiecības imho. bet tas pirmais variants laikam jau tiešām jaunai meitenei der :) tādām kas izskatās bik vecākas laikam ne pārāk.
[User Picture]
From:[info]rasbainieks
Date:April 15th, 2010 - 12:41 am
(Link)
viņi taču raustās :)