Vajag, vajag, vajag - [entries|archive|friends|userinfo]
Vajadzību katalogs

[ userinfo | sc userinfo ]
[ archive | journal archive ]

[Jan. 16th, 2010|04:12 pm]
Previous Entry Add to Memories Tell A Friend Next Entry
vajag
[martin_ssh]
ilmaar, mees shodien satiksimies. tu mani uzcienaasi ar pusdienaam. karboooooooonaade. un melno bazlamu ar upenju sulu. amen
linkpiedāvāt variantu

Comments:
From:[info]po
Date:January 16th, 2010 - 04:16 pm
(Link)
Kāpēc tev tie BANāni tā sakārojušies?
[User Picture]
From:[info]millers
Date:January 16th, 2010 - 04:36 pm
(Link)
viņš jau kādu ir dabūjis?
From:[info]po
Date:January 16th, 2010 - 04:40 pm
(Link)
Izskatās, ka nav gan...
[User Picture]
From:[info]vikings
Date:January 16th, 2010 - 05:41 pm
(Link)
klau, puisēn. Ar provokāciju ir jāprot darboties, savādāk agresija līdz zināmam mirklim ir jautri. Kamēr kāds neizdomā apskatīties kā izskatās tas muļķis, kurš provocē cilvēkus. Mēdz būt gadījumi, kad provokatori dabū pa tautri no cilvēkiem, kam ar humora izjūtu ir pašvaki.
Tu taču nemeklē šādu situāciju, ne tā?
From:[info]po
Date:January 16th, 2010 - 06:58 pm

atgrieziet objektivitāti

(Link)
Daži indivīdi pārbauda "viss ir relatīvs" koncepciju, uzaicinot uz diskusiju objektīvo kulaku. Mūsdienās gan biežāk uzvar relativitāte un neviens nevienu nepārmāca, jo "tas nav humāni". Man gan liekas, ka nav humāni ļaut cilvēkam iznīcināt sevi un paraut līdzi vēl citus, tāpēc šitā tipa cilvēki nudien brēc slāpēs pēc viena kārtīga fakta pa žaunām.
[User Picture]
From:[info]bmc
Date:January 16th, 2010 - 09:34 pm

Re: atgrieziet objektivitāti

(Link)
Nu, cik atceros Tev jau arī patika iestiept relatīvismu visur un cīnīties kadu brīdi pret objektivitāti kā pret varas tehnoloģijām un struktūrām, Kristap! Bet nevar Tev nepiekrist! Zināmā mērā, es labprat pieteiktos Jonasa jaunskungu parmācīt, bet domāju, ka liktens un dzīve jau ir manā vieta uzņemušies šo funkciju un pieprot to labāk.
Taču jāsaka, ka paraut līdzi sev cilvēkus Jonass peprot un tas nu viņam no manas puses nekad netaps piedots.
From:[info]po
Date:January 16th, 2010 - 10:08 pm

Re: atgrieziet objektivitāti

(Link)
Es jau varētu attaisnoties un, protams, varu arī, bet varbūt tas nebūtu īsti vietā. Man laikam arī patīk provocēt. Un, ja par objektivitāti ir uzstādīta nepatiesība, tad nākas bīdīties prom no tās, patiesības meklējumos. Bet patiesības meklējumi paši sevi izsmeļ - ar sekmīgiem rezultātiem vai bez tiem. Man veicās sekmīgi, bet citiem, pieļauju, varētu pietrūkt benzīna tikt līdz galam. Tāpēc arī tagad saprotu, ka nav prātīgi "atbrīvot" vēl citus bez sevis, jo tā var pavisam reāli izrādīties slepkavība. Pieļauju, ka atslēga ir konstruktīvā domāšanā, kura ļauj pēc visa nonešanas tikt ārā no tā vakuuma, bet konkrētais gadījums J. tomēr ir pārāk destruktīvs un šādam tipam es patiesības meklējumus neuzticētu (ja mēs uz brīdi iztēlojamies, ka man varētu būt tiesības ko tādu kādam atļaut vai aizliegt).
Un vispār - es brīžam pārāk aizraujos. Lai jau tas puika trako! Tiešām - dzīve izmācīs.
[User Picture]
From:[info]bmc
Date:January 17th, 2010 - 12:43 am

Re: atgrieziet objektivitāti

(Link)
Nu, cerams viņš man pa kājām negadīsies.
Un viņš ir nevis destruktīvs, bet slims. Nopietni slims, lai gan esmu pret, bet šis nu būtu tas gadījums, kad būtu par piespiedu psihiatrisko ārstēšanu.