recepti | Gan Bei vistas zupa ar saldo kukurūzu |
[Mar. 14th, 2009|12:36 pm] |
|
|
|
Comments: |
| From: | aleja |
Date: | March 14th, 2009 - 12:54 pm |
---|
| | | (Link) |
|
es varu izstāstīt līdzīgu, bet citu.
2 porcijas vistas buljons (vēlams īstais, nevis kubiņu) 300 ml krabju nūjiņas 50 g konservēta saldā kukurūza 3 ēdamkarotes 1 ēdamkarote strēmelītēs sagriezta cukini ingvers (viena šķipsniņa maltā vai kāds centimetrs sarīvēta svaigā ingvera) 1 olas baltums 1 ēdmakarote cietes 100 g auksta ūdens vai atdzesēta buljona čili pipari pēc garšas kinza pēc garšas 1 ēdamkarote rīsu etiķa
Gatavošana:
Uzvāra buljonu, pieliek klāt kukurūzu, pavāra pāris minūtes, pieliek palielos gabaliņos sagrieztas krabju nūjiņas un cukini, kā arī ingveru. ja liek arī piparus, pieliek arī tos. vāra pāris minūtes. tikmēr 50 ml auksta pasālīta ūdens vai buljona izšķīdina cieti. atlikušajā ūdenī sakuļ vienu olas baltumu. intensīvi maisot pielej zupai ūdeni ar cieti, pagaida, kamēr satumē un uzmet burbulīti, tad to pašu izdara ar olas baltumu. Lej šķīvjos, katrā pirms pasniegšanas iemaisa pusēdemkaroti rīsu etiķa un pārkaisa ar sagrieztu kinzu.
| From: | aleja |
Date: | March 14th, 2009 - 12:55 pm |
---|
| | | (Link) |
|
jā, netraucē piespiest klāt vienu ķiploka daiviņu | |