Comments: |
ir tāda lieta kā gūglīte - moš iepazīsties? :)
man liekas, uzbruciens ne pa tēmu. cilvēks prasa citu pieredzi, nevis gūgli.
lai arī inetā ir pieeams daudz un vēl vairāk... es labošos :P
paņem mikrenei piemērotu trauku, saliec taja iekšā sagrieztu šķiņķi, zaļos zirnīšus (vēlams bonduelle, jo tie ir gana gardi), sagrieztus vārītus kartupeļus, papriku, pievieno garšvielas un sajauc to visu kečupu (var garšai pielikt klāt majonēzi vai arī kečupu un spilvas kokteiļmērci), pārber to visu ar rīvētu sieru un slēdz iekšā mikreni. atkarībā no mikrenes tipa pacepina 3 - 7 minūtes un voilā. es tā tjipa darīju, kad tikko kā mikrenes parādījās manā mājā mūžību atpakaļ. bija gardi.
starp citu arī frī kartupeļus ir baigi labi gatavot tajā uzpariktē - paņem frī kartupeļus, pārber ar sālu un kartupeļu garšvielu un liek uz ilgu laiku. ir tiešām ok
| From: | kakje |
Date: | January 26th, 2006 - 05:22 pm |
---|
| | | (Link) |
|
nuu, kas ir ilgs laiks kartupeljiem - 2h? es paarleju ar drusku (100ml) saldaa kreejuma/piena un ar 25 min pietiek :)
| From: | kakje |
Date: | January 26th, 2006 - 05:21 pm |
---|
| | | (Link) |
|
| From: | kakje |
Date: | January 26th, 2006 - 05:26 pm |
---|
| | | (Link) |
|
njem vistu stilbus, sariivee ar garshvielaam, saali, stuukjee mikrovilnju traukaa, vaaku virsuu neliek, liek tajaa rezhiimaa kur 50/50 grils-mikrovilnis uz pilnu klapi, laiks ~25min... veel var shitam pasham pa virsu vaariitus kartupeljus sagriezt un ar to pashu salkdreejumu apliet un uz taam pashaam ~ 25 min likt, bet plikaa mikrovilnii un ar vaaku virsuu... ja shkjiet, ka par maz - uzliek veel uz 5min... aa... laiks ir atkariigs no kraasns jaudas... manai ir ~ 1200 esnezinukastieirparburtiem...
| From: | kakje |
Date: | January 27th, 2006 - 08:39 am |
---|
| | Re: Paldies! | (Link) |
|
nu, ja trauks ir domaats lietosjanai mikrovilnii, tad vaakam, vismaz vairumaa gadiijumu, ja ne visos, arii ir jaabuut lietojamam mikrovilnii :) likt virsuu var droshi, tikai, manupraat un savaadaak es neesmu meegjinaajusi, tur kaadu drusku shkjidruma vajag ieliet (es juuzeeju saldkreejumu, bet, lai nava tik trekns, peerku Peerles 10% kafijas kreejumu (mazajaas tetrapacinjaas)... garshas iipashiibas taadas pashas, ne ar ko neatshkjiraas :) (par to ieprieksheejo, kur rakstiiju par vistu ar kartupeljiem - es rakstiiju, ka vaariitus kartupeljus, bet taa nav - njem zaljus, mizotus, shkjeeliitees sagrieztus kartupeljus) :)
| From: | kakje |
Date: | January 27th, 2006 - 02:12 pm |
---|
| | Re: Paldies! | (Link) |
|
gatavošanas laiks ir koriģējama lieta :) ja šķiet, ka par maz - pieliec vēl pāris minūtes, ja šķiet, ka par daudz - spied cancel un njem aaraa :)
teiksim, vesela, ne paaraak liela vista, saberzeeta ar garshvielaam, saali, kjiplokiem un ko veel sirds veelaas, cepot ar 50/50 grils-mikrovilnis programmu, gatava ir ~ 40 minuutēs...
| From: | suspends |
Date: | January 31st, 2006 - 10:36 am |
---|
| | Re: Paldies! | (Link) |
|
a kaa tur iisti ir, ja mikrenei nav grills, vai vistu cept var tur? Esmu dazhreiz cepis un itkaa arii sanaak ok, bet vai nav kaitiigi (viena tante teica, ka mikrenee varot tikai uzsildiit, ne cept :))
| From: | kakje |
Date: | January 31st, 2006 - 11:48 am |
---|
| | Re: Paldies! | (Link) |
|
nu, ljauzhi jau visaadi runaa, bet mees eedam i nekaadas vainas... :) mosh agraak, kad tie mikrovilnji bija jauni un nepierasti, tad vinji bija savaadaaki un ne tik labi, bet tagad... :)
bet, ja to vistu cep tikai mikrenee, ne grilaa, tad vajag ar kaut ko nebuut "apshljakstiit" citaadi izzhuus un paliks cieta un sausa kaa pastala :) (viiriec shitaa cauraugusho galjinju no 375g uz 50g izzhaaveeja) :D
| From: | suspends |
Date: | January 31st, 2006 - 10:58 pm |
---|
| | Re: Paldies! | (Link) |
|
aaa nu taa izhaaveeshana man ar dazhreiz gadaas :)) bet tos visus optimaalos cepshanas laikus ar cilveeks nevar atcereeties :) kaa arii pieshauties pie taas viltiigaas mikrenju fishkas - peeksnji njemt un negaidiiti aatri sadedzinaat. It seviski tas izpauzhas popkornam prieksh mikreneem, skaisti pauksjeet un peeksnji dazhaas sekundees nosvilt taa ka nekas nav eedams :) | |