guceens ([info]guceens) rakstīja [info]sniegs_un_ledus kopienā,
@ 2010-01-25 09:07:00

Previous Entry  Add to memories!  Tell a Friend!  Next Entry
Hei, ziemas mīļotāj! Komplektējam braucēju grupu uz ziemas sporta veidu paradīzi - slēpošanas kūrortu – Jacobshorn, Davosa, Šveice. Par kūrortu sīkāk šeit!

Vēl brīvas vietas tūrisma autobusā un meklējam līdzbraucējus. Pamatinfo par braucienu:
1. Brauciena laiks - no 19.03.-29.03.2010., 7 dienas uz kalna, braucam ar tūrisma autobusu.
2. Dzīvošana un ēšana – dzīvojam kalnu namiņā „Jschalp”, kas atrodas 1931m virs jūras līmeņa un faktiski ir pusceļš no Davos ciematiņa un Jakobshorn, līdz ar to ir priekšrocība pirmajam pacēlājam no rītiem – pirmiem tikt „uz strīpas” pirms sabrauc pārējie slēpotājgribētāji no ciemata. Dzīvošana ir „sportistu nometnes” veida kalnu namiņā – istabās pa 4-6 cilvēki, dušas un WC telpas atsevišķi lēdijām un džentlmeņiem.
3. Brauciena izmaksas - 420 LVL (iekļauts: dzīvošana + 2 reizes dienā ēšana uz kalna + pacēlāja karte 7 dienām, turpceļā viena naktis Polijas viesnīcā, autobuss (viena vieta)).

Braucam? Braucam! Sīkāku info par braucienu iespējams saņemt zvanot uz +371 26459464 vai rakstot - sanita.kupla@gmail.com


(Ierakstīt jaunu komentāru)


[info]misame
2010-01-25 09:44 (saite)
Esmu Davosā bijis un vislabākās atmiņas par šo vietu - tur ir tiešām skaisti!

Dzīvošana kalna vidū noteikti nav slikta lieta, Jakobshorn uzbrauciens ir sadalīts divos posmos (abi ir ar vagoniņu), Jschalp atrodas pirmā posma galā. Kalna augšdaļa ir ļoti jauki slēpojama un šķiet, ka ir bijusi vēsturiski pirmā.
Dzīvojot kalna vidū, nav arī problēmu, kad sagribas, nobraukt lejā uz pilsētu un ar autobusu pārbraukt līdz Parsenn pacēlājam, kur ir daudz, daudz citu trasu (trašu?).

(Atbildēt uz šo) (Diskusija)


[info]guceens
2010-01-25 09:48 (saite)
man personīgi tā būs pirmā reize Davosā:) bet no draugiem, kas tur brauc jau gadiem, dzirdētas tikai un vienīgi labas atsauksmes. :)

brauc līdzi! ;)

(Atbildēt uz šo) (Iepriekšējais) (Diskusija)


[info]misame
2010-01-25 09:57 (saite)
Paldies, bet man šajā pat laikā cits slēpošanas brauciens jau saplānots ;-) Tomēr atmiņas no Davosas ir jaukas.

(Atbildēt uz šo) (Iepriekšējais)


Neesi iežurnalējies. Iežurnalēties?