Par Sviesta Cibas jaunumiem (un gļukiem) - Elvis has left the building

> Jaunākais
> Arhivētais
> Draugi
> Par sevi

Marts 14., 2007


Previous Entry Add to Memories Tell A Friend Next Entry
deniss
13:18 - Elvis has left the building

(94 raksta | ir doma)

Comments:


From:[info]95
Date:14. Marts 2007 - 21:58
(Link)
redz, un tieši tāpēc (pieņemot, ka deniss ar šo nodarbojas savā brīvajā laikā, nevis saistītā ar darbu inbox - es diemžēl šo nekur izlasīt nevaru) šo vajadzētu paskaidrot valodā, ko saprot visi - i tad varbūt cieņa pret šo personu būtu lielāka, i attieksme savādāka. pagaidām es šo uztveru kā cibas īpašnieku ņirgāšanos un nevērību pret cibas lietotājiem - jo inbox nespēj un negrib šeit notiekošo paskaidrot tā, lai to saprot visi, tādējādi ar savu uzvedību man paužot, ka inbox pakalpojumus izmantot ir aicināts tikai ierobežots cilvēku loks un es šeit esmu nevēlama.

un tas, ka cilvēki izsaka savu neapmierinātību ar to, ka nevar saprast, kas šeit tiek runāts (un man ir pilnībā vienalga vai deniss runā krieviski, franciski vai igauniski) - ir pilnībā normāli, it īpaši ņemot vērā, ka n gadus ciba ir bijusi latviska, bet tagad bez jebkādiem paskaidrojumiem kaut kas tiek mainīts.

kā arī tas, ka deniss vietā, kur būtu jāpaziņo par cibas jaunumiem, liek šāda satura ziņas - tas, atvainojiet, bet īsti normāli nav.
[User Picture]
From:[info]chimera
Date:14. Marts 2007 - 22:16
(Link)
1) viņš par to rakstīja savā cibā, atbildot uz attiecīgo jautājumu.
2) es īsti nesaprotu, ko tu domā ar to, ka te tagad viss tiek mainīts un ciba kļūstot nelatviska (?). nesaprotu, kā cibas latviskumu var iespaidot tas, ka viens cilvēks izsakās krieviski. piedevām, viņš tāds nebūt nav pirmais, vienkārši publicitate šoreiz ir mazliet lielāka.

es gan tev pilnībā piekrītu tajā, ka šeit pamatīgi trūkst kārtības/organizācijas/tml. taču ļoti liela komentāru, kā, piem, vienkārši bļāvieni "latviski!" un "te tev nav roģina" neliecina, imho, par nespēju saprast, bet gan par... brīva vieta jūsu fantāzijai.
From:[info]95
Date:14. Marts 2007 - 22:40
(Link)
es denisu uztveru kā inbox oficiālu pārstāvi, jo viņš ir tas, kas izsakās sc_news. es diemžēl nezinu, par ko viņš raksta savā cibā, jo es to nesaprotu, turklāt sagaidu, ka visa informācija, kas skar cibas darbību, tiek ievietota šajā community vai, ja tas tā vairāk nav, tad sagaidu, lai man par to šeit paziņo, turklāt tā, lai es to saprotu.

sc_news ir vienīgā vieta, kur līdz šim cibas vadība informē cibas lietotājus par norisēm cibā. loģiski būtu, ka uzņēmums to darītu tādā valodā, ko saprot visi cibas lietotāji. tātad - ja ir zināms, ka cibā ir latviska vide, tad tas būtu jādara latviski (lai uzņēmuma centienus pareizi saprastu un par to priecātos pēc iespējas lielāks lietotāju skaits). ja to tagad sāk darīt kādā svešvalodā (tātad mainot cibas vadības attieksmi, plānus pret sviesta cibu un tajā notiekošo)- tad, lai arī man paziņo, ka tādu un tādu iemeslu dēļ tagad viss notiks tādā un tādā valodā. elementāra cieņa un pieklajība pret klientu, nekas vairāk. citādi man (un citiem) ir dota vieta brīvai notiekošā interpretācijai (it sevišķi, ja cilvēks tiešām nesaprot uzrakstīto, bet redzot, ka tas tiek publicēts sc_news uzskata to par sev nozīmīgu informāciju), kas var izpausties arī tevis pieminēto bļāvienu veidā. var jau teikt, ka tāda uzvedība ir nekorekta (kāda viņa arī ir), bet pie vainas šādai situācijai ir tikai un vienīgi inbox (tāpēc arī nesaprotu tos, ka te dedzīgi aiztāv jaunieti denisu).

par tavu pēdējo rindkopu - piekrītu, bet diemžēl par to pašu liecina šis konkrētais denisa ieraksts, un acīmredzot arī uzņēmuma inbox viedoklis par tēmu.
[User Picture]
From:[info]chimera
Date:14. Marts 2007 - 22:52
(Link)
dauz kam no tevis teiktā nevar nepiekrist.

taču atzīšos godīgi - ja šis te info būtu ķīniešu valodā, bet cibas gļuki tiktu salaboti, man būtu smagi vienalga, ka es no šiem paziņojumiem neko nesaprastu. diskutēt par denisa valodas politiku var. un, iespējams, (kādam) vajag. taču neatrisinātu problēmu stadijā ir lietderīgāk sadarboties, nevis piekasīties.

viss ir atkarīgs no rezultātiem. ja šitie gļuki arī pēc nedēļas nepāries, mani dzelzs nervi plīsīs, un es sākšu apsvert domu pati ķerties klāt remontam. ja nebūs labāk, būs vismaz savādāk! toties paziņojumus latviešu valodā es garantēju :)

[User Picture]
From:[info]cannibalsmith
Date:15. Marts 2007 - 12:58
(Link)
> [..] un es sākšu apsvert domu pati ķerties klāt remontam.

Tev ir administrēšanas tiesības uz Cibas kastes?
[User Picture]
From:[info]chimera
Date:15. Marts 2007 - 13:45
(Link)
nē, bet es māku latviešu valodu? vai tad ar to nepeitiek! paskaties, ap ko te visas runas grozās.

> Go to Top
Sviesta Ciba