Par Sviesta Cibas jaunumiem (un gļukiem) - Komentāri

> Jaunākais
> Arhivētais
> Draugi
> Par sevi

Marts 14., 2007


[info]9522:40
es denisu uztveru kā inbox oficiālu pārstāvi, jo viņš ir tas, kas izsakās sc_news. es diemžēl nezinu, par ko viņš raksta savā cibā, jo es to nesaprotu, turklāt sagaidu, ka visa informācija, kas skar cibas darbību, tiek ievietota šajā community vai, ja tas tā vairāk nav, tad sagaidu, lai man par to šeit paziņo, turklāt tā, lai es to saprotu.

sc_news ir vienīgā vieta, kur līdz šim cibas vadība informē cibas lietotājus par norisēm cibā. loģiski būtu, ka uzņēmums to darītu tādā valodā, ko saprot visi cibas lietotāji. tātad - ja ir zināms, ka cibā ir latviska vide, tad tas būtu jādara latviski (lai uzņēmuma centienus pareizi saprastu un par to priecātos pēc iespējas lielāks lietotāju skaits). ja to tagad sāk darīt kādā svešvalodā (tātad mainot cibas vadības attieksmi, plānus pret sviesta cibu un tajā notiekošo)- tad, lai arī man paziņo, ka tādu un tādu iemeslu dēļ tagad viss notiks tādā un tādā valodā. elementāra cieņa un pieklajība pret klientu, nekas vairāk. citādi man (un citiem) ir dota vieta brīvai notiekošā interpretācijai (it sevišķi, ja cilvēks tiešām nesaprot uzrakstīto, bet redzot, ka tas tiek publicēts sc_news uzskata to par sev nozīmīgu informāciju), kas var izpausties arī tevis pieminēto bļāvienu veidā. var jau teikt, ka tāda uzvedība ir nekorekta (kāda viņa arī ir), bet pie vainas šādai situācijai ir tikai un vienīgi inbox (tāpēc arī nesaprotu tos, ka te dedzīgi aiztāv jaunieti denisu).

par tavu pēdējo rindkopu - piekrītu, bet diemžēl par to pašu liecina šis konkrētais denisa ieraksts, un acīmredzot arī uzņēmuma inbox viedoklis par tēmu.

Read Comments

Reply


No:
( )Anonīms- ehh.. šitajam cibiņam netīk anonīmie, nesanāks.
Lietotājvārds:
Parole:
Temats:
Tematā HTML ir aizliegts
  
Ziņa:

Gandrīz jau aizmirsu pateikt – šis lietotājs ir ieslēdzis IP adrešu noglabāšanu. Operatore Nr. 65.

> Go to Top
Sviesta Ciba