Par Sviesta Cibas jaunumiem (un gļukiem) - Komentāri

> Jaunākais
> Arhivētais
> Draugi
> Par sevi

Marts 14., 2007


[info]9521:58
redz, un tieši tāpēc (pieņemot, ka deniss ar šo nodarbojas savā brīvajā laikā, nevis saistītā ar darbu inbox - es diemžēl šo nekur izlasīt nevaru) šo vajadzētu paskaidrot valodā, ko saprot visi - i tad varbūt cieņa pret šo personu būtu lielāka, i attieksme savādāka. pagaidām es šo uztveru kā cibas īpašnieku ņirgāšanos un nevērību pret cibas lietotājiem - jo inbox nespēj un negrib šeit notiekošo paskaidrot tā, lai to saprot visi, tādējādi ar savu uzvedību man paužot, ka inbox pakalpojumus izmantot ir aicināts tikai ierobežots cilvēku loks un es šeit esmu nevēlama.

un tas, ka cilvēki izsaka savu neapmierinātību ar to, ka nevar saprast, kas šeit tiek runāts (un man ir pilnībā vienalga vai deniss runā krieviski, franciski vai igauniski) - ir pilnībā normāli, it īpaši ņemot vērā, ka n gadus ciba ir bijusi latviska, bet tagad bez jebkādiem paskaidrojumiem kaut kas tiek mainīts.

kā arī tas, ka deniss vietā, kur būtu jāpaziņo par cibas jaunumiem, liek šāda satura ziņas - tas, atvainojiet, bet īsti normāli nav.

Read Comments

Reply


No:
( )Anonīms- ehh.. šitajam cibiņam netīk anonīmie, nesanāks.
Lietotājvārds:
Parole:
Temats:
Tematā HTML ir aizliegts
  
Ziņa:

Gandrīz jau aizmirsu pateikt – šis lietotājs ir ieslēdzis IP adrešu noglabāšanu. Operatore Nr. 65.

> Go to Top
Sviesta Ciba