sapņojam


4. Aprīlis 2006

galva zem smiltīm un zobi @ 21:08

[info]likvidet:

ja nu tā sākām, tad es arī vienu šonakts īso sapni.
atrodos skaistā vietā, plūst upe, pār kuru ved tilts, apkārt zaļojoši koki, un ir vasara. upē peldas divi cilvēki, es kopā ar sirmu vīru ar tikpat sirmu bārdu, eju pāri tiltam. tad pamanu, ka vēl viens peldētājs taisas no krasta nelielās kraujas ar galvu pa priekšu lekt ūdenī. ielec, taču pārlieku tuvu krastam, un, netrāpījis īstajā dziļumā, iestieg smiltīs - pati galva ūdens apskalota iegrimusi dziļi smiltīs, bet viss rumpis un kājas ārpus ūdens taisnas kā stabs. es vilcinos, nezinu, ko darīt, nesaprotu situāciju. galu galā aizskrienu līdz nelaimē nokļuvušajam, ar rokām sataustu zem ūdens smiltīs ieaugušo seju un saucu palīgā cilvēkus. pieskrien divi puišeļi un aiz kājām izvelk viņu ārā. tālāk vairs bildi neredzu, bet paliek tikai sajūtas un domas par to, vai cilvēks dzīvs. (nenoskaidroju)

tajā pašā naktī arī sapņoju par zobu izkrišanu. taču šoreiz salīdzinot ar citām zobu sapņu reizēm bija vēl nepatīkamāk, jo likās, ka nu ir pa īstam, ka nesapņoju.
sākumā, kā vienmēr, ar mēli pārbraucu zobu rindām un secinu ka augšā priekšējais zobs kustās. tik ilgi viņu mocu, līdz izkrīt. seko nākamais zobs, un atkal nākamais. sākas histērija, lūdzos sev, lai šis būtu sapnis, bet nekā, esmu pārliecībā, ka atrodos reālajā plaknē. sāku skraidīt pa kāpnēm(biežs sapņu piedāvātais elements), līdz beidzot tomēr pamostos.
 

Comments

 
From:[info]shrinaut
Date: 4. Aprīlis 2006 - 23:05
(Link)
pirms jau kāda laika arī izskrubināju vienu zobu. pēc kāda laika nākamo un vēl pēc īsaka laika jau trešo. līdz ar nopietna uztraukuma iestāšanos jūtu kā visi zobi izļurgājas un sabirst vēl mazākos gabaliņos mutē. pietam nez kādēļ liekas, ka klāt vēl ir sveši zobi, jo mute ir pārāk pilna. nepatīkama doma, ka varētu sākt spiesties rīklē un tur visu sagraizīt ar atlauztajiem stūriem, tomēr pamodos laicīgi
From:[info]likvidet
Date: 6. Aprīlis 2006 - 20:33
(Link)
man, starp citu, arī ir bijusi pilna mute ar sadrupušiem zobiem, bet tad es viņus parasti cenšos spļaut ārā. kaitinoši tikai tas, ka visus nevar izspļaut, jo sanāk tikai kautkādas pāris drupiņas izdabūt laukā, a pārējās tur mutē sēž, siekalu plūdos slīkstot.
[User Picture Icon]
From:[info]pelican
Date: 5. Aprīlis 2006 - 11:49
(Link)
ō, zobu sapņi, man tieši šonakt bij viens: braucu autobusā pa pilsētu, aizmiegu, pamostos, aizmiegu, pamostos- it kā braucu uz mājām, beigās pamostos vilcienā, kas brauc uz jūrmalu. lokomatīvē atrodas zobuārta kabinets, es ar mēli pataustu savus zobus it kā viss okei, līdz uzduros vienai bedrei, šim zobam ir palikušas tikai plānas maliņas- pārējais ir viens liels caurums. izrādās, ka visiem ir kaučkādi ģimenes ārstu taloni, jo šajā sapņu valstī zobārstniecība maksā neiedomājamu naudu. man talona nav, tad seko vilcienu stāsts ar puķpodu padusē kautkas mūziklviedīgs, tad atkal turpinās zobārstniecības līnija- uzrodas mana māte armijnieku zābakos un kā partijas komitejas priekšsēdētāja cīnās par manu vietu rindā uz lokomatīves, beig;ās uzrodas kautkādi ārzemnieki, kas izstāsta mašīnistam, ka man nav talona, un mani no rindas izstumj, beigās es un mana kareivīgā māte ar plūmju kompotiem nolaistam viņu mašīnu un viņu bērnus :D vispār foršs sapnis- vilcienu daļa vispār fantastiska, bet man nav laika izstāstīt jo jāskrien, visu jau kavēju
From:[info]likvidet
Date: 6. Aprīlis 2006 - 20:31
(Link)
vo, vo, trešais pasaules karš varētu būt ar plūmju kopmatu ieročiem!