Rudaks, Uldis


22. Jūlijs 2007

(bez virsraksta) @ 20:34

Comments

 
[User Picture Icon]
From:[info]likcepure
Date: 22. Jūlijs 2007 - 21:01
(Link)
man liekas, ka es Tevi ar savu paziņojumu satiku vairāk naktī kā no rīta.
Ulda soma atradās, stāvot vienkārši uz galda. turpat, kur viņš sēdēja. no tās gan nebūtu milzīga labuma, jo tajā atradās tikai četri diski.
visi tiešām dejoja pie dilana, jā. Uldim visu laiku sekoja tā grūpija, kuru mēs ļoti gribējām atšūt (mēs ir es un Harijs nevis Uldis). vēl Uldis mums uzdāvināja 20ls. tā kā nepavisam nav naudas vergs. un mēs aizmigām promenādē uz asfalta, kā rezultātā man uz muguras ir sāpīga sarkana svītra no tās apaļās māmuļas pie griestiem.
[User Picture Icon]
From:[info]sveetaa_seeta
Date: 22. Jūlijs 2007 - 21:08
(Link)
pareizi, sajuka, tas laikam bija vakarā vai naktī. un man šķiet, ka mēs pat Jūs redzējam tur guļam. varēja būt, ka ap diviem dienā Jūs tur guļat?


nav tik traki, ja diskos dziesmas neatkārtojas diesmas, var mierīgi četru stundu diskotēku nospēlēt. kaut gan es nedodu ne pieci, ka tie visi varēja būt "seven nation army" singli.
[User Picture Icon]
From:[info]likcepure
Date: 22. Jūlijs 2007 - 21:17
(Link)
nedomāju, ka diski bija īpaši gatavoti dj setam. honorāru tad viņš laikam arī nesaņēma. žēl, žēl. lai gan visi tiešām dejoja!
varēja būt, ka ap diviem. lai gan par to man nav pārliecības. bet tā definitely bija diena un pēc astoņiem, jo bijām nopirkuši alkoholu veikalā. ko nesveicinājāt, ja redzējāt?
[User Picture Icon]
From:[info]sveetaa_seeta
Date: 22. Jūlijs 2007 - 21:27
(Link)
es peronīgi neredzēju, jo man slikta redze. Jūs bijāt tālu un toms teica,k a viņam liekas, ka tur ir frika. kārlis to apstirprināja, un tad toms teica, ka izskatās, ka blakus guļ arī uldis.
[User Picture Icon]
From:[info]likcepure
Date: 22. Jūlijs 2007 - 21:51
(Link)
Nu re. Kruta! varējāt vienīgi pieiet klāt un samīļot.

Rudaks, Uldis