Rudaks, Uldis


Reply To:

(bez virsraksta) @ 20:34

[info]sveetaa_seeta posted in [info]rudaks:

apmēram pirms 6 dienām no ulda saņēmu vēsti, ka viņš izsludina konkursu, kurā vēršas pret visiem tiem, kam patīk arctic monkeys. balva par katru arctic monkeys fana galvu. satiku uldi fonteinā un viņš teica, ka tas tāpēc, ka arctic monkeys ir sūds. uldis bija šmicē, jau ierodoties liepājā. tad, kad viņš sāka man glāstīt seju,  teica, ka sados uldim pa degunu, ja viņš mani pavedīs. tā dēļ uldis ātri vien attīstīja teoriju, ka [info]ny  negrib, lai uldis mani paved, jo pats to grib darīt, turklāt kopā ar blakus stāvošo citu skaisto vīrieti.

tā kā festivālā bija sliktas grupas, pirmajā dienā mēs vienkārši gaidījām ulda uzstāšanos. taču, kad viņam bija jāspēlē, neviens nezināja, kur uldis vispār ir. apmēram pēc pusstundas meklēšanas uldis atradās, vienkārši sēžam ārā pie galdiņa. uz vienkāršu paziņojumu, ka nu ir jāiet spēlēt, uldis nereaģēja nekā. tad [info]ny viņam teica, ka šitā taču var pazaudēt honorāru. bet, tā kā uldis nav naudas vergs, tad viņš teica, ka tas honorārs neesot ne plika graša vērts. tad es mēģināju pierunāt. pati gandrīz sāku raudāt, ļoti emocionāli stāstot, cik ļoti mēs viņa uzstāšanos esam gaidījuši. uldis bija gatavs spēlēt, puikas viņu pabalstīja un, dziedot "seven nation army", kas ir ulda uzmundrinājumdziesma jebkādos apstākļos, uzstibījām uldi augšā. bet tur viņš atklāja, ka viņam neesot disku somas, kas tā arī neatradās un ulda uzstāšanās tā arī nenotika. apmēram līdz astoņiem publika esot vienkārši dejojusi pie klasiskā fonteina boba dilana miksa. taču uldim likās, ka viņš spēlē, jo disku aparātos viņš grozīja podziņas, kurām gan nebija absolūti nekāda sakara ar skanošo dilanu.

nākamā tikšanās ar uldi bija nākamajā rītā, kad [info]likcepure paziņoja, ka nu viņi beidzot esot brūtgāns un brūte. tiesa, cik ātri [info]likcepure dabūja brūtgānu, tik ātri pazaudēja. ne jau tā, ka viņi izšķīrās, bet uldis tiešām ir pazudis. tātad konkurss nr2 - ja kāds redz uldi, var saņemt viņa aknas balvā, ja pateiks, kur viņš redzēts.

 

Your Reply:

No:
Lietotājvārds:
Parole:
Ievadi te 'qws' (liidzeklis pret spambotiem):
Temats:
Tematā HTML ir aizliegts
  
Ziņa:

Esi modrs! Lietotājs ir ieslēdzis anonīmo komentētāju IP adrešu noglabāšanu..

Rudaks, Uldis